Ο Πρόεδρος BBP Destici αξιολόγησε τη Δήλωση της ημερήσιας διάταξης

Ο Πρόεδρος του Great Unity Party (BBP) Mustafa Destici, πρόεδρος του CHP Κεμάλ Κιλιτσντάρογλουτου “λεγόμενου Πρόεδρος“Σχετικά με τις δηλώσεις του”, ο κ. Kılıçdaroğlu και όσοι χρησιμοποιούν παρόμοιες λέξεις μπορούν να επικρίνουν τον Πρόεδρο, ο οποίος εκλέγεται από την πλειοψηφία του λαού, αλλά δεν μπορεί να αναιρέσει τους κανόνες πολιτικής ευγένειας ενώ επικρίνει.

Ο Destici, σε συνέντευξη τύπου στα κεντρικά γραφεία του κόμματος του στην Τουρκία καθώς και σε όλο τον κόσμο για νέους τύπους koronavirüsl (Kovid-19) υπενθύμισε ότι ο αγώνας συνεχίστηκε.

Υπογραμμίζοντας ότι οι επαγγελματίες του τομέα της υγείας αγωνίζονται πολύ από την αρχή της επιδημικής διαδικασίας, ο Destici είπε ότι οι εργαζόμενοι στην υγειονομική περίθαλψη έχουν κάποιες δικαιολογημένες απαιτήσεις και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα εκπληρωθούν.

Αναφερόμενος στις δηλώσεις του προέδρου της CHP Kemal Kılıçdaroğlu “του λεγόμενου Προέδρου”, ο Destici δήλωσε ότι το στυλ είναι ένας από τους πιο σημαντικούς δείκτες πολιτικής ποιότητας. Ο Destici, “ο κ. Kılıçdaroğlu και όσοι χρησιμοποιούν παρόμοιες λέξεις, μπορούν να επικρίνουν τον Πρόεδρο, ο οποίος εκλέγεται από την πλειοψηφία του λαού, αλλά δεν μπορούν να αναιρέσουν τους κανόνες πολιτικής ευγένειας ενώ ασκούν κριτική. Μπορεί να μην τους αρέσουν και δεν τους αρέσουν, αλλά πρέπει να σέβονται.” είπε.

12 αποσύνθεση στην Τουρκία Η Asra άφησε τον οργανισμό πριν από τον Σεπτέμβριο και ότι πυροδότησε συγκρούσεις, εκφράζοντας τον Destici, “Εκείνη την εποχή, το CHP είχε τη δική του παραγωγή. Το CHP θέλει τώρα στις 12 Σεπτεμβρίου σήμερα να πάει με τις ακραίες αριστερές οργανώσεις, να οπλιστεί μαζί τους και τον δρόμο Προσπαθεί να ανατρέψει την κυβέρνηση με τα κινήματά του, ο οποίος είναι επίσης επικεφαλής του επαρχιακού προέδρου της CHP Istanbul. μίλησε.

Συνάντηση με τον Πρόεδρο Ερντογάν

με τον πρωθυπουργό Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν χθες ο Destici δηλώνει ότι περίπου μισή ώρα αυτή η γνώμη, “το Αζερμπαϊτζάν είχε την ευκαιρία να συμβουλευτεί την Κύπρο από το Ανατολικό Τουρκεστάν τόσο πολύ μέχρι την εξωτερική πολιτική στη Συρία. Συγκεκριμένα, η συμβολή της Τουρκίας στον πόλεμο με το Αζερμπαϊτζάν και την Αρμενία κέρδισε Ευχαρίστησα για τη συμμετοχή τους στη νίκη. ” είπε.

Όσον αφορά τους ισχυρισμούς ότι η συμφωνία για την επιστροφή των κατοίκων του Ανατολικού Τουρκεσάν στην Κίνα ήρθε στην Τουρκική Μεγάλη Εθνοσυνέλευση, ο Destici είπε:

“Η Τουρκία είναι ένα από τα ανατολικά του Τουρκεστάν σε αυτήν την περίοδο δεν ήταν να επιστρέψει στην Κίνα. Μετά από αυτό, δεν θα είναι. Κανείς δεν χρειάζεται να ζει δισταγμός. Κανείς δεν πρέπει να προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί αυτό το ζήτημα. Ομοίως με το να στέκεται δίπλα στην Κίνα και κανείς δεν πρέπει να αγνοήσει Κανείς δεν πρέπει να προσέξει εκείνους που είναι εκπρόσωποι της Κίνας, που εργάζονται ως υποκατάστημα, και που εκφράζουν ανοησίες εδώ σαν να είναι η Κίνα μια πολύ δημοκρατική χώρα. “

Πηγή: Anadolu Agency / Φιράτ Τασντεμίρ

.Source