Ο Πρόεδρος Ersin Tatar εξέδωσε μήνυμα συλλυπητηρίου για το θάνατο του Ahmet Acar

Ο Πρόεδρος Ersin Tatar εξέδωσε μήνυμα συλλυπητηρίου για το θάνατο του Ahmet Acar

Πρόεδρος Ersin Tatar, METU πρώην πρύτανης και METU Βόρεια Κύπρος Campus Ιδρυτής Πρύτανης Καθ. Δρ. Εκδίδει ένα συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο του Αχμέτ Ακάρ.

Ο Πρόεδρος Ersin Tatar εξέδωσε ένα συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο του Ahmet Acar

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

Πρόεδρος Έρσιν Τατάρ, METU Πρώην Πρύτανης και Ιδρυτής Πρύτανης METU Βόρειας Κύπρου Καθ. Δρ. Στο μήνυμα συλλυπητηρίων που δημοσιεύθηκε για το θάνατο του Αχμέτ Ακάρ, ο καθηγητής Δρ. Τονίζοντας ότι οι συνεισφορές του Acar στην ανώτατη εκπαίδευση της χώρας δεν θα ξεχαστούν ποτέ, ευχήθηκε το έλεος του Θεού για το έλεος και τα συλλυπητήρια στην οικογένεια πένθους και ολόκληρη την κοινότητα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Ο Πρόεδρος Τατάρ δήλωσε τα ακόλουθα στο συλλυπητήριό του μήνυμα:

Εργάστηκε ως πρύτανης του Τεχνικού Πανεπιστημίου της Μέσης Ανατολής (METU) για 2 θητείες μεταξύ 2008-2016 και ταυτόχρονα, έμαθε με λύπη ότι ο ιδρυτής Πρύτανης της METU Northern Cyprus Campus, ο αξιότιμος επιστήμονας καθηγητής Dr. Ahmet Acar, απεβίωσε λόγω καρδιακής προσβολής. Είμαι μέσα.

Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τον καθηγητή Δρ. Εύχομαι έλεος από τον Αλλάχ στον Αχμέτ Ακάρ, στην οικογένεια του πένθους, υπομονή και συλλυπητήρια στο METU και σε ολόκληρη την κοινότητα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. “

Άλλα ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΝΕΑ

.Source