Ο πρώην δήμαρχος του Akdoğan Adem Ademgil συνελήφθη για λαθρεμπόριο

Ο πρώην δήμαρχος του Akdoğan Adem Ademgil συνελήφθη για λαθρεμπόριο

Ο πρώην δήμαρχος του Akdoğan, Adem Ademgil, συνελήφθη με λαθρεμπόριο τσιγάρων στη στρατιωτική ζώνη με τον Ελληνοκύπριο Μάθου Ματθαίου.

Ο πρώην δήμαρχος του Akdoğan Adem Ademgil συνελήφθη για λαθρεμπόριο

Ο πρώην δήμαρχος του Akdoğan, Adem Ademgil, συνελήφθη με τον Ελληνοκύπριο Μάθου Ματθαίου, ενώ ψωνίζει παράνομα στη στρατιωτική απαγορευμένη ζώνη στο Akincilar.

Ενώ οι ύποπτοι που υποβλήθηκαν στη δοκιμή PCR δεν παραπέμφθηκαν στο δικαστήριο, οι ύποπτοι, οι οποίοι διερευνήθηκαν για “παραβίαση της στρατιωτικής απαγορευμένης ζώνης του 1ου βαθμού”, διατάχθηκαν να παραμείνουν υπό κράτηση για 2 ημέρες με την αίτηση που ελήφθη εν απουσία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που ελήφθησαν, ο Adem Ademgil, στις 16 Ιανουαρίου 2021, στις 17.40 ώρες στην περιοχή Bayrak Tepe στο Akıncılar, υπό τη διαχείριση της Bayrak Tepe, και η μάρκα Old Holborn φορτώθηκε με την παλιά μάρκα Holborn με συνολική αξία 113.400 TL και 30 κουτιά καπνού τσιγάρου. Έσπασε και παραβίασε.

Ο ύποπτος, Ματθαίου Ματθαίου, μπήκε στον πρώτο βαθμό στρατιωτικής απαγορευμένης ζώνης από τη Νότια Κύπρο για να πάρει τον καπνό τσιγάρου που έφερε ο ύποπτος Ademgil με το όχημα KME 873, το οποίο βρίσκεται υπό τη διαχείριση της ίδιας περιοχής, και αφού παραβίασε τα τσιγάρα στο όχημα με τον ύποπτο Ademgil, εντοπίστηκε με κόκκινο χέρι. Έμαθε ότι συνελήφθησαν.

Η αστυνομία κατάσχεσε τα εν λόγω τσιγάρα. Έμαθε ότι ο ύποπτος Ademgil ομολόγησε το έγκλημά του στην εθελοντική του δήλωση στην αστυνομία.

Άλλες ειδήσεις AKDOĞAN

.Source