Ο πρώην σύντροφος του Jerome Boateng πέθανε μια εβδομάδα μετά το χωρισμό τους

Η Cassia Leonard, 25 ετών, χώρισε με τον Boateng πριν από μια εβδομάδα αφού μοιράστηκε προσβολές στα κοινωνικά μέσα στις 2 Φεβρουαρίου.

Ο πρώην συνεργάτης του Μπάγερν Μονάχου Jer Jerome Boateng βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στο Βερολίνο, κάτω από ασαφείς συνθήκες, μια εβδομάδα μετά το χωρισμό με τον διάσημο ποδοσφαιριστή.

Η Cassia Leonard, 25 ετών, διαλύθηκε πριν από μια εβδομάδα μετά την προσβολή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις 2 Φεβρουαρίου και η Boateng την κατηγόρησε ότι είχε σχέση με την πρώην σύζυγό της.

“Η Κάσια με χώρισε από τον πρώην μου και μετά με απείλησε. Έτσι αποφάσισα να μείνω μαζί του և δοκιμάστε. Ακόμη και η δημοσίευση της σχέσης μας ήταν η απόφασή του, όχι δική μου. “Κατά τη διάρκεια της σχέσης μας, απείλησε να καταστρέψει την καριέρα μου, να με αναγκάσει να χάσω τα παιδιά μου”, δήλωσε ο Boateng στο German Bild, το οποίο το 25χρονο μοντέλο κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία και αλκοολισμό.

“Η Κάσια είπε ότι θα με κατηγορήσει ότι την χτύπησα γιατί ήξερε ότι η πεθερά μου με είχε κατηγορήσει για το ίδιο πράγμα.” Είμαστε σε ένα επιχείρημα. “Επικοινώνησε με τον πρώην του για να πει ότι θα τη βοηθούσε στο δικαστήριο, όλα αυτά για να με καταστρέψουν”, πρόσθεσε η κόρη της Γκάνας με γερμανική ιθαγένεια.

Με τη σειρά του, ο Λένναρντ απάντησε ότι ήταν ψεύτης, άπιστος, περιγράφοντας: “Έχω πολλά να πω και να κάνω, αλλά πρέπει να αναδιοργανώσω τις δυνάμεις μου. Παρακαλώ δώστε μου λίγο χρόνο. Θα απαντήσω. Επειδή δεν έχω νιώσει ποτέ περισσότερη χρήση. “Με εξαπάτησε και με κορόιδεψε.”

Οι γερμανικές αρχές, ωστόσο, συνεχίζουν να ερευνούν το θάνατό του, αλλά μέχρι στιγμής τα στοιχεία δεν δείχνουν τη δολοφονία.

Source