Ο πρώην Messiah Striker υπογράφει συμβόλαιο τριών ετών με την ENPPI SC – Τελευταίες ειδήσεις αθλητισμού και ποδοσφαίρου στη Νιγηρία

Ο πρώην επιθετικός ενός ερασιτεχνικού συλλόγου με έδρα το Λάγος, ο Λέσχη ποδοσφαίρου του Μεσόη, ο Τζον Οκόγι υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών με την ENPPI SC της Αιγύπτου.

Ο διευθυντής της ομάδας του Μεσσία, Deji Beecroft επιβεβαίωσε στον ανταποκριτή μας νωρίς το πρωί ότι ο Okoye υπέγραψε επιτέλους συμβόλαιο τριών ετών με αιγυπτιακό σύλλογο πριν από μερικές ημέρες για να συνεχίσει την επαγγελματική του καριέρα.

«Επιτρέψτε μου να ανακοινώσω επίσημα στους αναγνώστες μας και τους υποστηρικτές του Messiah FC Of Lagos ότι ο John Okoye, ο οποίος ήταν ο αξιόπιστος επιθετικός μας πριν, έχει υπογράψει συμφωνία τριών ετών με την ENPPI SC της Αιγύπτου.

«Είναι καλά νέα για εμάς γιατί ο Okoye θα έπαιζε στο πρωτάθλημα της Αιγύπτου. Και μην ξεχνάτε ότι έχει εμφανιστεί σε δύο αγώνες για το κλαμπ πρόσφατα. Είμαι χαρούμενος για το νεαρό αγόρι για το νέο του συμβόλαιο και εύχομαι στον παίκτη μια επιτυχημένη εκδρομή καθώς συνεχίζει να παίζει στο πρωτάθλημα της Αιγύπτου », είπε.

Η Beecroft αποκάλυψε ότι δύο παίκτες του συλλόγου έχουν υπογράψει για επαγγελματικούς συλλόγους κατά το επόμενο έτος. Δύο παίκτες είναι ο John Okoli που υπέγραψε στο Saif Sporting Club του Μπαγκλαντές και ο Anthony Sodiq που παίζει αυτή τη στιγμή για την FC Alania της Ρωσίας.

Η Beecroft καυχιέται ότι το Messiah FC έχει καλούς παίκτες που είναι εμπορεύσιμοι και παραγωγικοί και είναι έτοιμοι να παίξουν για οποιοδήποτε κλαμπ στον κόσμο.

Εν τω μεταξύ, ο Okoye έπαιξε για επαγγελματικό σωματείο στην Κύπρο πριν υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ENPPI SC της Αιγύπτου.

Source