Ο πόνος αυτού του δρόμου δεν έχει τελειώσει

πανό8

Ayşe BULUT

Ο δρόμος Sazlıköy – Mehmetçik στο Karpaz έχει κλείσει για 22 μήνες. Δεν μπορούσαν να γίνουν επισκευές στο δρόμο, ο οποίος ήταν κλειστός για κυκλοφορία κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Το γεγονός ότι ο δρόμος είναι κλειστός για κυκλοφορία για σχεδόν 2 χρόνια κάνει τους ανθρώπους της περιοχής που χρησιμοποιούν αυτόν τον δρόμο θύμα.

Περίπου ένα χρόνο μετά την κατασκευή του, η εφημερίδα της ΚΥΠΡΟΥ έφερε το θέμα στην ημερήσια διάταξη σχετικά με τον δρόμο που κατέρρευσε λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων και οι αρχές έκλεισαν το δρόμο για την κυκλοφορία ως προφύλαξη, μετά τις ειδήσεις που δημοσίευσε με τον τίτλο «Η άσφαλτος κατέρρευσε, ο κίνδυνος είναι μεγάλος».

Κατά τους μεσαίους 22 μήνες, φαίνεται ότι η ζημιά στο δρόμο όπου δεν έγιναν επισκευές έχει αυξηθεί ακόμη περισσότερο. Κατάρρευση, βαθιές ρωγμές και ρωγμές στο δρόμο τρομοκρατούν όσους το βλέπουν.

πανό134

Ο νεόκτιστος δρόμος Sazlıköy – Mehmetçik άνοιξε για κυκλοφορία τον Ιούλιο του 2018.

Οι άνθρωποι της περιοχής, οι οποίοι υπέφεραν από το κλείσιμο του δρόμου, παραπονιούνται ότι έπρεπε να αλλάξουν τη διαδρομή, η οποία διαρκεί περισσότερο.

Οι πολίτες είπαν: «Όταν είχαμε έναν ασθενή έκτακτης ανάγκης, θα μπορούσαμε να πάμε στο νοσοκομείο σε σύντομο χρονικό διάστημα χρησιμοποιώντας αυτήν τη διαδρομή. Τώρα πρέπει να πάμε στο Mehmetçik στον κεντρικό δρόμο Çayırova. Βλέπουμε σχεδόν όλες τις ανάγκες μας από τον Mehmetçik. Νοσοκομείο, φαρμακείο, τράπεζα, τηλεφωνικό γραφείο, ηλεκτρικό γραφείο, κτηνοτροφικό γραφείο, επαρχία, αγορά. Τώρα, για να πάμε στο Mehmetçik, πρέπει να περάσουμε τον 5λεπτο δρόμο σε 15-20 λεπτά », είπε.


Ημερομηνία ενημέρωσης: 05 Ιανουαρίου 2021, 10:58

Source