Ο πύργος Concorde Λευκωσία ανοίγει τις πόρτες του | Περιοδικό Γαστρονομίας | Γαστρονομία Τουρκία | Ειδήσεις γαστρονομίας

Ο Πύργος Concorde ανοίγει τις πόρτες του στη Λευκωσία

Το Concorde Tower Λευκωσία, η δεύτερη επένδυση της Concorde Hotels & Resorts στην Κύπρο, άρχισε να φιλοξενεί τους επισκέπτες του στις 25 Δεκεμβρίου.

Concorde Hotels & Resorts που λειτουργούν υπό την Zafer Construction Investment Holding, Concorde De Luxe Resort Lara, το οποίο εξυπηρετεί τον τουρισμό στην Αττάλεια από το 2005 και το Concorde Luxury Resort, το οποίο φιλοξενεί τους επισκέπτες του από το 2018 στην περιοχή Bafra της Κύπρου. Άνοιξε τη Λευκωσία.

Ο Πύργος Concorde Λευκωσία, ο οποίος θα εξυπηρετήσει με μια προσέγγιση πολυτελείας και μπουτίκ, θα είναι η διεύθυνση καινοτομιών που κάνουν τη διαφορά στον κυπριακό τουρισμό με τη βεράντα του προσφέροντας την ευκαιρία να παρακολουθήσετε το νησί από το υψηλότερο σημείο.

Το Concorde Tower Nicosia θα εξυπηρετήσει τους επισκέπτες του με 162 δωμάτια και χωρητικότητα 176 κρεβατιών, δύο εστιατόρια A la Carte με πλούσιο μενού, σνακ μπαρ, κεντρικό εστιατόριο, σπα, εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες σε κλειστή περιοχή 30 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων.

Το Concorde Tower Nicosia θα είναι ο ιδανικός χώρος για επαγγελματικές εκδηλώσεις και συνέδρια καθώς και αποκλειστικούς γάμους.

.Source