Ο Ράμος έριξε τη βόμβα στο Περέτ. Είμαι … |: Δημοσιογράφος Κύπρος

Οι διαφωνίες σχετικά με την παράταση της σύμβασης του Sergio Ramos με τη Ρεάλ Μαδρίτης παραμένουν, καθώς η διαμάχη με τη διοίκηση σχετικά με την παράταση της συνεργασίας τους δεν έχει επιλυθεί.

Προς το παρόν, ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός των “merenges” έχει το δικαίωμα να συζητήσει με την επιθυμητή ομάδα του, καθώς δεν έχει ακόμη υπογράψει νέο συμβόλαιο με το “Real”.

Σύμφωνα με το “El Larguero de la SER”, οι δύο πλευρές θέλουν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους, αλλά υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που εμποδίζουν την ανανέωση του ισπανικού αμυντικού.

Συγκεκριμένα, ο Σέργιο Ράμος επιμένει σε παράταση δύο ετών, αλλά η ηγεσία του προσφέρθηκε να την παρατείνει για ένα μόνο έτος, με την προοπτική παράτασης ενός νέου έτους. Κάτι που ένας έμπειρος κεντρικός αμυντικός θεωρεί κάθετος.

Έτσι, τον τελευταίο καιρό, οι συνομιλίες μεταξύ των δύο έχουν παγώσει και δεν φαίνεται να υπάρχει φως στη σήραγγα.

Στην πραγματικότητα, πριν από λίγες μέρες, σύμφωνα με το προαναφερθέν άρθρο, ο Ράμος φέρεται να είπε στον πρόεδρο της ομάδας Florentino Perez ότι “δεν θα δεχτώ την προσφορά, είμαι έτοιμος να ακούσω τις προσφορές άλλων ομάδων”, ο ισχυρός άνδρας από τη Μαδρίτη απάντησε “εάν έχετε μια καλή προσφορά, θα καταλάβουμε »:

Ωστόσο, στο εγγύς μέλλον, ο Ράμος θα συναντηθεί ξανά με τη διοίκηση για να συζητήσει το μέλλον του.

Πηγή: gazzetta.gr

Source