Ο Ράσος κρατούμενος δραπετεύει από τη φυλακή στην ΤΔΒΚ

Ο Ρώσος πολίτης Alexander Satlaev, ο οποίος συνελήφθη στην ΤΔΒΚ για ληστεία και απόπειρα σεξουαλικής επίθεσης, δραπέτευσε από την Κεντρική Φυλακή της Λευκωσίας.

Ο Ράσος κρατούμενος δραπετεύει από τη φυλακή στην ΤΔΒΚ

Ο Αλέξανδρος Satlaev, ο οποίος προσπάθησε να κάνει σεξουαλική επίθεση σε μια γυναίκα πέρυσι στην Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου και έκλεψε τα χρήματά της και βίασε 4 γυναίκες ενώ ήταν αστυνομικός επιθεωρητής στη Ρωσία, δραπέτευσε από την Κεντρική Φυλακή της Λευκωσίας το απόγευμα.

ΔΙΑΝΟΜΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ

Η Γενική Διεύθυνση Αστυνομίας της ΤΔΒΚ μοιράστηκε τη φωτογραφία του Satlaev με τον Τύπο και ζήτησε από όσους την είδαν να υποβάλουν έκθεση στις πλησιέστερες μονάδες ασφαλείας.

Αλέξανδρος Satlaev

4 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Αποκαλύφθηκε ότι ο Αλέξανδρος Satlaev βίασε και βίασε 4 γυναίκες ενώ εργαζόταν ως επιθεωρητής της αστυνομίας στη Ρωσία το 2013.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Ο επιθεωρητής της αστυνομίας Alexander Satlaev, ο οποίος βρέθηκε στην έρευνα από ρωσικές ειδικές ομάδες, καταδικάστηκε σε φυλάκιση 6 ετών.

Ο Alexander Satlaev, ο οποίος απελευθερώθηκε από τη φυλακή με απαλλαγή το 2019 και κατέφυγε στην ΤΔΒΚ με ψευδή ταυτότητα, στη συνέχεια κτύπησε μια γυναίκα στην ΤΔΒΚ, έκλεψε τα χρήματά της και προσπάθησε σεξουαλική επίθεση.

Αλέξανδρος Satlaev

Source