Ο Ραούφ Ντενκτάς ανακοίνωσε τον στόχο των Ελλήνων πριν από χρόνια: Ο στόχος των Ελλήνων είναι ο ΕΝΟΣΙΣ

Ο Hüseyin Macit Yusuf, ο συγγραφέας της εφημερίδας YENİÇAĞ, ο οποίος υπηρέτησε ως Πρέσβης κατά την περίοδο του θρυλικού Προέδρου της Κύπρου, Rauf Denktaş, έκανε πολύ σημαντικές δηλώσεις σχετικά με το Κυπριακό στο συμπόσιο στο οποίο παρευρέθηκε. Ο Γιουσούφ υπενθύμισε ότι ο ιδρυτής και θρυλικός πρόεδρος της ΤΔΒΚ Ντένκτας είπε πριν από χρόνια ότι «ο στόχος των Ελληνοκυπρίων είναι ο ΕΝΟΣ».

Ενώ οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, η τουρκική πλευρά της Κύπρου Η Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου συνεχίζει επίσης να δίνει μεγάλο αγώνα για την προστασία των νόμιμων δικαιωμάτων και της Τουρκίας στη διεθνή σκηνή.

Τέλος, ο Υπουργός Οδοντιατρικής Μεβλούτ Καβούσογλου, ο Έλληνας υπουργός Ντέντιας θα αρχίσει να έρχεται στο Βορρά μετά τις αλαζονικές εκφράσεις χρήσης της Κύπρου Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου, η Τουρκία είχε πραγματοποιήσει κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Πρόεδρο Έρσιν Ταταρλ.

Σε αυτή τη δήλωση, ο Πρόεδρος Τατάρ συγχαίρει τον υπουργό Çavuşoğlu και δήλωσε ότι έδωσε τις κατάλληλες απαντήσεις στον Έλληνα Υπουργό.

Ενώ αυτές οι εξελίξεις γίνονταν στην Ανατολική Μεσόγειο, τα λόγια του Ραούφ Ντενκτάς, του ιδρυτή και θρυλικού Προέδρου της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου και ενός από τους πρώην συγγραφείς της εφημερίδας YENİÇAĞ, σχετικά με τον στόχο των Ελλήνων επέστρεψαν στην ημερήσια διάταξη.

Σύμφωνα με τα νέα της εφημερίδας Kıbrıs της τελευταίας στιγμής, ο Hüseyin Macit Yusuf, ο οποίος διορίστηκε από τον ιδρυτή της ΤΔΒΚ Ραούφ Ντενκτάς ως πρεσβευτή Traveling, ανέφερε για άλλη μια φορά όσα είχε πει ο Ντενκτάς για την περίπτωση της Κύπρου πριν από χρόνια στο συμπόσιο που παρευρέθηκε.

Στην ομιλία του στο «Διεθνές Συμπόσιο Τάξης», ο Γιουσούφ είπε ότι το ελληνο-ελληνικό δίδυμο δεν έκανε συμφωνία στην Κύπρο λόγω του στόχου του Ένωσις. Ο Γιουσούφ τόνισε ότι αυτή η διατριβή παρουσιάστηκε από τον Rauf Denktaş πριν από πολλά χρόνια.

Στη συνέχεια της ομιλίας του στο συμπόσιο, ο Γιουσούφ «Η ΤΔΒΚ υπάρχει ως κυρίαρχο κράτος. Θα παρουσιάσουμε σίγουρα το ελληνο-ελληνικό δίδυμο και τις ΗΠΑ και την ΕΕ που τους υποστηρίζουν, είτε τους αρέσει είτε όχι. χρησιμοποίησε τις εκφράσεις.

Συνήθιζε να μιλάει συχνά

Από την άλλη πλευρά, ο Ραούφ Ντενκτάς συχνά εξέφραζε τις προειδοποιήσεις του για την Ένωση. Ντενκτάς, Ραούφ Ντενκτάς, στην επιτροπή με θέμα «Η Κύπρος στη διαδικασία της ΕΕ» που διοργάνωσε η Çukurova Young Businessmen Association (ÇUGİAD) στην Adana,«Οι Έλληνες θέλουν να συνειδητοποιήσουν την Ένωση προστατεύοντας όλη την Κύπρο. Επιλέγουν την τακτική της απόσπασης της προσοχής για να μας κάνουν ασύμβατους και στις διαπραγματεύσεις. “ αυτός είπε.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΟΣΙΣ;

Ο Ένωσις, το νησί της Κύπρου, που ήταν υπό τη διοίκηση του Ηνωμένου Βασιλείου τη δεκαετία του 1930 Χρησιμοποιείται για να σημαίνει “σύνδεση με την Ελλάδα”. Η γενική του έννοια είναι “να συμπεριληφθεί στα σύνορα μιας χώρας, ενοποίηση” από την άποψη της πολιτικής. Σημαίνει.

.Source