Ο Ρονάλντο περπατά 500 εκατομμύρια

πανό8

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που παίζει στη Γιουβέντους μεταξύ των πιο δημοφιλών ποδοσφαιριστών των κοινωνικών μέσων, συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή με μια βάση θαυμαστών σχεδόν 500 εκατομμυρίων.

Ο 35χρονος Ρονάλντο, ο οποίος συνέχισε επιτυχώς την καριέρα του στον εκπρόσωπο της Ιταλίας Γιουβέντους, αύξησε τον συνολικό αριθμό οπαδών στις τρεις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων του τρέχοντος έτους σε περίπου 485 εκατομμύρια.

Συνεχίζοντας τη σταθερή του απόδοση, κουνώντας τα δίκτυα 16 φορές σε 14 αγώνες σε όλες τις λωρίδες αυτή τη σεζόν, ο Ρονάλντο έχει 249 εκατομμύρια οπαδούς στο Instagram, 145,8 εκατομμύρια οπαδούς στο Facebook και 90,1 εκατομμύρια οπαδούς στο Twitter.

πανό134

Μέσι στο κυνήγι

Ο αστέρας της Αργεντινής Lionel Messi συνεχίζει να παρακολουθεί τον Ρονάλντο με περίπου 275 εκατομμύρια θαυμαστές. Ο 33χρονος παίκτης αστέρων, ο οποίος δεν έχει λογαριασμό Twitter, ακολουθεί 173 εκατομμύρια άτομα στο Instagram και 102 εκατομμύρια στο Facebook.

Neymar, στην τρίτη θέση

Εκτός από τους Cristino Ronaldo και Lionel Messi, υπάρχουν ποδοσφαιριστές που έχουν αυξήσει τη δημοτικότητά τους στα κοινωνικά μέσα. Μετά από αυτό το δίδυμο, ο Neymar, ο αστέρας του Παρισιού Saint-Germain (PSG) με συνολικό αριθμό 265 εκατομμυρίων οπαδών, είναι ο τρίτος από τους πιο δημοφιλείς παίκτες των ιστότοπων κοινωνικών μέσων. Ο 28χρονος Βραζιλιάνος εθνικός παίκτης ακολουθείται από 144 εκατομμύρια άτομα στο Instagram, 70 εκατομμύρια στο Facebook και 51 εκατομμύρια στο Twitter.

Source