Ο ρόλος της Κύπρου και ο ρόλος του κακού

Αναμένεται ότι σε περίπου ένα μήνα το άτυπο πεντάγωνο για το Κυπριακό θα πραγματοποιηθεί με τις εγγυητικές δυνάμεις (όχι συμπτωματικά όλα τα κράτη μέλη του ΝΑΤΟ), που ήταν οι κινητήριες δυνάμεις όταν οργάνωσαν και πραγματοποίησαν την κυπριακή σφαγή πριν από μισό αιώνα . στη μυστική υπηρεσία, με επικεφαλής το Υπουργείο Εξωτερικών της CIA և ΗΠΑ, με επικεφαλής τον αμερικανό-εβραϊκό χασάπη Henry Kissinger. Η δίνη της εποχής Tra ήταν πιο βολική για τους δημιουργούς του προβλήματος, όχι για τους λαούς της Κύπρου, να κάνουν τη λύση του κυπριακού προβλήματος όλο και πιο δύσκολη, σχεδόν αδύνατη, με διάφορες γενναιόδωρες λύσεις.

Υπό αφόρητη πίεση, απάτες στο παρασκήνιο και υπόγειες συμφωνίες ξεπλύματος χρημάτων, σήμερα, το 2021, φτάσαμε να συζητήσουμε με τις πολιτικές ελίτ της Κύπρου όχι το εθνικό μας πρόβλημα, αλλά τη διαφθορά. Προσπαθεί να αποδείξει στα άκρα της γης ότι είμαστε μια διεφθαρμένη, δηλητηριώδης κατάσταση μολυσμένη με αμαρτία, ανομία, βάζοντας τα πάντα, ακόμη και μωρά, στο πηγάδι του μαγγανίου του ραδιοφώνου. Το κράτος δεν είναι μόνο οι κυβερνήσεις ή το παρόν που λιθοβολούνται σήμερα. Αυτό είναι όλο. Κρατικά θεσμικά όργανα, ανεξάρτητα ή μη, κόμματα, δημοκρατικά ή αυταρχικά, υπεύθυνα ή ανεύθυνα, մարդիկ άτομα που μαθαίνουν να αναζητούν βάλσαμα διάσωσης που δεν έρχονται.

Έτσι, σήμερα, αντί για τις νέες παγίδες που έθεσαν οι αρχιτέκτονες και οι δημιουργοί του Κυπριακού և το εθνικό μας πρόβλημα ություններն, οι προτεραιότητες είναι: πολιτογράφηση, παράνομος εμπλουτισμός με τα κοράκια της εξουσίας, με ένα κομμάτι του κυπριακού λαϊκισμού τους. Το AKEL և DIKO ανταγωνίζεται ποιος θα καταδικάσει την Κύπρο με όλο και περισσότερα επιχειρήματα, αναφέροντας θεσμικά όργανα της ΕΕ. : φωνάζοντας προς κάθε κατεύθυνση ότι είμαστε η πρώτη χώρα στη διαφθορά.

Φυσικά, η Βρετανία κατατάσσεται πρώτη στην διαφθορά κατά την επεξεργασία του ξεπλύματος χρήματος και του παράνομου πλούτου, σύμφωνα με μελέτη της Βρετανικής Υπηρεσίας Διαφθοράς που δημοσιεύθηκε στις αρχές του 2020. Καμία Γερμανία δεν μπορεί να είναι υπερήφανη για τον παράνομο εμπλουτισμό της SIMENS. σκάνδαλα եղանակ πώς να αποκτήσετε δεσπόζουσα θέση στις χώρες της ΕΕ. և Η πρώην Ανατολική Συμμαχία μέσω της απόκτησης βασικών υπηρεσιών από κυβερνητικούς φορείς για φακές. Κανείς δεν ανησυχεί ότι η υψηλότερη θέση στην Ιταλία βρέθηκε να είναι πιστός υπηρέτης των τραπεζών Μάριο Ντράγκι, Πρώην υπάλληλος της ΕΚΤ նախկին πρώην υπάλληλος της Goldman Sachs, χωρίς καν να εκλεγεί πρωθυπουργός από τον ιταλικό λαό.

Η Κύπρος στέλνεται στη χαρά των Τούρκων κατακτητών և στη χαρά του Παλιού Άλμπιον, που τακτοποιεί και πάλι τι τρίποδο να βάλει στην Κύπρο. Βρετανοί αξιωματούχοι δεν χάνουν κάθε ευκαιρία να επαναλάβουν σαδικά πόσο ισχυρό είναι ο σύμμαχός τους είναι η Τουρκία του δικτάτορα Ερντογάν.

Την Τετάρτη, ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών Ντομινίκ Ραμπ, σε δημοσίευση στο λογαριασμό του στο Twitter, αναφέρθηκε στις επαφές του με τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών σχετικά με τις άτυπες συνομιλίες για το Κυπριακό στο ΟΗΕ. Εγραψε:

“Επαναλαμβάνω την ανάγκη ευελιξίας από όλες τις πλευρές”, είπε, προσθέτοντας ότι “η συνεργασία μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και της Τουρκίας παραμένει ισχυρή.”

Μετά από συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την Πέμπτη, ο κ. Raab ζήτησε και πάλι μια «ευέλικτη προσέγγιση στις συνομιλίες για την επίλυση της Κύπρου», εξισώνοντας τον δράστη με το θύμα.

Μόνο ένας Βρετανός διπλωμάτης μπορεί να εξηγήσει πόσο ευέλικτη μια χώρα κατά της οποίας έγινε στρατιωτική εισβολή βρίσκεται υπό τουρκική κατοχή εδώ και 46 χρόνια, η οποία, ως εγγυητής, όχι μόνο δεν εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις εγγύησης όταν ο λαός της Κύπρου βυθίστηκε τουρκικών βομβαρδισμών. Καθώς ήταν έτοιμο για μεγάλο χρονικό διάστημα, προκάλεσε το διαχωρισμό των Ελληνοκυπρίων, των Κυπρίων Τούρκων και ανάβει τους προβολείς στην Τουρκία για να διαπράξει παράνομες πράξεις. Κάνει το ίδιο σήμερα.

Κανείς δεν συμφωνεί ότι στην Κύπρο, όπως και σε όλες τις χώρες του κόσμου, υπάρχει διαφθορά που πρέπει να καταπολεμηθεί με την υποστήριξη όλων. Σε τελική ανάλυση, σχεδόν όλα τα μέρη έχουν το μερίδιο ευθύνης τους · δεν μπορούν να προσποιηθούν ότι είναι αθώοι. Αλλά σήμερα η Κύπρος ությունը η σωτηρία της είναι υψίστης σημασίας, όχι ποιο κόμμα θα είναι το πρώτο που θα καταλήξει στις κοινοβουλευτικές εκλογές.

Τίποτα δεν θα σταθεί χωρίς την Κύπρο, ούτε τα κόμματα, ούτε οι βουλευτές, ούτε οι μουχτάρ. Θα μαζέψουμε τα κομμάτια μας, γιατί εκείνοι που ορκίστηκαν να υπερασπιστούν τον τόπο σε περιόδους κρίσης πολεμούσαν σαν κοκόρια, διαφημίζοντας την τρυπημένη τιμιότητά του. Και όχι μόνο αυτό. Με αυτόν τον τρόπο, υπονομεύουν την Κυπριακή Δημοκρατία, η οποία είναι πιο αδύναμη σήμερα από ποτέ!

Η διαίρεση είναι ο χειρότερος εχθρός ενός λαού που αγωνίζεται να επιβιώσει. Οι διαιρεμένοι άνθρωποι, που οδηγούνται και μετακινούνται εκεί όπου οδηγούνται από τους ηγέτες του κόμματος, δεν μπορούν να επικεντρωθούν στη μεγάλη, που είναι η σωτηρία της πατρίδας τους.

Το Κυπριακό είναι διεθνές και όχι δικοινοτικό

Για δεκαετίες, το ΑΚΕΛ ήταν ηγέτης κατά της σύγκλησης πενταμερών διασκέψεων και δικαίως ζήτησε διεθνή διάσκεψη που εκπροσωπεί τα μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας. Σήμερα, έγινε τυποποιημένος υπέρ των πέντε κομμάτων, περαιτέρω συμβιβασμούς. Από την ίδρυσή του, αντιτάχθηκε στα βρετανικά ιδρύματα. Τα τελευταία δέκα χρόνια σιωπά, επιβεβαιώνοντας την πολιτική του μετάλλαξη – συμφιλίωση με τους κακούς Κύπριους. Δεν πρέπει να εκπλαγείτε όταν τίθεται το ερώτημα για το πώς το δεξιό κόμμα, όπως το DISY, διαφέρει από το αριστερό ΑΚΕΛ. Στην περίπτωση της Κύπρου, συμφωνούν για ευελιξία και παραχωρήσεις που, εάν γίνουν αποδεκτές, θα καταστρέψουν θανάσιμα την πατρίδα τους.

Δεν είναι δυνατή η έκπληξη, καθώς η σημερινή ηγεσία του ΑΚΕΛ, με το πλέον ξεθωριασμένο κόκκινο πανό της, ηγείται του άτυπου κινήματος των πέντε κομμάτων, ακόμη και ως προπύργιο, ενθαρρύνοντας την Τουρκία να κάνει συμβιβασμούς.

Οι κονφορμιστές, οι οπορτουνιστές, οι άνθρωποι χωρίς ιδεολογία έχουν διεισδύσει ως οικοδεσπότες και τα τελευταία χρόνια κατάφεραν να αλλάξουν το πρόσωπο αυτού του ιστορικού κόμματος. Μπορεί, για παράδειγμα, ο Εζεκίας Παπαϊωάννου κατηγορεί το στέλεχος του ΑΚΕΛ για κλοπή κρατικών εδρών Στη ζωή, δεν μπορούσε να ξεπεράσει το κόμμα. Τώρα έχουν φτάσει στο τελευταίο. Ακόμη και οι «ήρωες» κηρύσσονται μερικοί που έχουν καταδικαστεί και κριθεί ένοχοι. Ή θεωρήστε ένα επίτευγμα επειδή ο πρώην βουλευτής της περίφημης τηλεοπτικής σειράς “This is Cyprus” παραιτήθηκε.

Όσο για το DISY, αυτό είναι. Δεν είναι κρυμμένο. Όταν ο Αβέρωφ Νεοφίτου επαναλαμβάνει σε κάθε περίπτωση που ανήκουμε στη Δύση, φλερτάρει με το ΝΑΤΟ, είναι σαν αυτοί που δημιούργησαν το Κυπριακό, να το μεταφέρουν στο «κρεβάτι» του Προκρουστού, θα το επιλύσουν δίκαια. Τόσο πολιτική αφέλεια και κακοποίηση. Πού ακούστηκε ξανά; Περιμένετε οι εγκληματίες να εμφανίζονται ως σωτήρες μας.

Ο χρόνος τελείωσε για βρετανικές βάσεις

Ο παραπλανητικός ρόλος που συνεχίζει να παίζει η Βρετανία εναντίον της Κυπριακής Δημοκρατίας δικαιολογεί αρκετούς άλλους πολιτικούς ηγέτες που απαιτούν την απέλαση βρετανικών στρατευμάτων από την Κύπρο.

Η ανοχή της βρετανικής ίντριγκας εναντίον της Κύπρου ξεπέρασε όλα τα όρια. Η Κύπρος πρέπει τώρα, καθώς ο Άγιος Μαυρίκιος τόλμησε να δικαιολογήσει τον εαυτό της, να τολμήσει να απαιτήσει την απομάκρυνση του Bazer, όπως αυτός, από όλα τα ξένα στρατεύματα από τα εδάφη της. Δεν θα είμαστε μόνοι σε αυτόν τον αγώνα. Οι βάσεις είναι κατάλοιπα της αποικίας, δεν έχουν καμία νομιμότητα, ούτε κυριαρχία, οπότε η κυπριακή κυβέρνηση πρέπει να απαιτήσει από τους Βρετανούς να καταργήσουν αμέσως το έδαφος της KD.
Υπάρχουν ήδη ιστορικά προηγούμενα για το θέμα, όπως: α) η απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, β) η γνώμη της Χάγης, γ) η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου του Βρετανικού ότι οι λόγοι δεν είναι κυρίαρχοι, ότι είναι κατάλοιπα αποικιοκρατίας. Η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου της Βρετανίας είναι δεσμευτική για τη βρετανική κυβέρνηση

Στις πενταμερείς συνομιλίες, η Κυπριακή Δημοκρατία (η οποία θα εκπροσωπείται ως κοινότητα) πρέπει να βρει το θάρρος να αφαιρέσει κάθε πίεση, να επαναλάβει το αίτημα για απόσυρση του τουρκικού στρατού, την κατάργηση εγγυήσεων και να ανοίξει κεφάλαιο ταυτόχρονα. Βρετανικοί χώροι.

Όπως και ο τουρκικός στρατός κατοχής, οι βρετανικές βάσεις στην Κύπρο έρχονται σε αντίθεση με τις αρχές του διεθνούς δικαίου, αλλά και το δικαίωμα των λαών στην αυτοδιάθεση και την ανεξαρτησία.

Είναι καιρός να τολμήσει η πολιτική ηγεσία του Προέδρου. Εάν όχι, θα λογοδοτούν στους πολίτες.

Οι δαίμονες και οι δαίμονες δεν απομακρύνονται με υποκλίσεις, με μαγεία և μαγεία, αλλά με θάρρος և θάρρος. Διαφορετικά, οι κυρίαρχοι θα έχουν το δικαίωμα να μιλούν με την ψήφο τους.

Source