Ο Ρώσος βουλευτής Sexist σχολίασε τον 34χρονο υπουργό. Δεν μπορούσα να τον ακούσω να μιλάει γιατί κοίταζα το στήθος του

Μια καταιγίδα αντιδράσεων λόγω ενός εξωφρενικού σχολίου. Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης, ο υπουργός όχι μόνο δεν βρήκε υποστήριξη για αυτόν, αλλά και παρατήρησε επειδή απάντησε

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΕΔΩ Android Για Android և ΕΔΩ για iOS

Τα εξωφρενικά σχόλια πυροδότησαν μια δήλωση ενός Ρώσου νομοθέτη που ανέφερε ότι δεν παρευρέθηκε στην ομιλία του υπουργού επειδή είχε παραπλανηθεί από το στήθος του.

Η σεξιστική δήλωση του 54χρονου Piotr Amosov σχετικά με την 34χρονη Irina Vysokiski κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο.

Ο πολιτικός προσπάθησε να δικαιολογήσει τον εαυτό του λέγοντας ότι ως «υγιής άντρας» γύρισε το βλέμμα του στο γυμνό μέρος του σώματος μιας γυναίκας.

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Υπουργού Επιχειρηματικότητας.

Ο 54χρονος άνδρας, στην πραγματικότητα, προσφέρθηκε να αφαιρέσει τα ρούχα για τις γυναίκες.

Στη συνέχεια, ο 34χρονος νεαρός, απαντώντας στα σεξιστικά σχόλια του αναπληρωτή, είπε τα εξής: “Δεν θα συζητήσω μαζί μου την επιλογή των ρούχων μου.”

Το πιο απογοητευτικό από την περίπτωση είναι ότι ο νεαρός υπουργός δεν βρήκε υποστήριξη αλλά επικρίθηκε για την απάντησή του.

Ο πρόεδρος του μονομελούς δικαστικού συστήματος Yakutsk, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ήταν κομπλιμέντο, του είπε να μην απαντήσει σε σχόλια, να μην μιλήσει επιθετικά σε ένα μέλος του κοινοβουλίου, αλλά απλώς να υποστηρίξει τον λόγο του.

Στην πραγματικότητα, ο πρόεδρος είπε ότι το περιστατικό έπρεπε να είχε αναφερθεί στους προϊσταμένους του, ενώ ο υπουργός δεν μπορούσε να απαντήσει στην ενοχή επειδή το μικρόφωνο ήταν απενεργοποιημένο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Vysokiski πέφτει θύμα των σεξιστικών σχολίων των συναδέλφων του σχετικά με την επιλογή των ρούχων του.

Πηγή: Πρώτο τεύχος

Source