Ο Σάντος αμφισβητεί το ρεκόρ του Μέσι: “Πελέ … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Ο ίδιος ο Πέλε συγχαίρει τον Λιονέλ Μέσι για την εξίσωση του ρεκόρ του με την ίδια ομάδα, όταν ο Αργεντινός έφτασε στο 643 με το πουκάμισο της “Βαρκελώνης”, όπως και ο Βραζιλιάνος με το “Σάντος”.

Ο Μέσι μετράει τώρα 644, αλλά ο Σάντος «αμφισβητεί» το ρεκόρ της Αργεντινής, ισχυριζόμενος μέσω της δήλωσής του ότι ο Πέλε δεν σημείωσε 643 γκολ με το πουκάμισό του, αλλά … 1.091. Πώς προέκυψε αυτή η μεγάλη διαφορά;

Ο Πέλε σκόραρε 1.091 γκολ εναντίον του Σάντος. Στους εξειδικευμένους υπολογισμούς του Τύπου, ο Βασιλιάς του Ποδοσφαίρου σημείωσε 643 πόντους σε τουρνουά και οι υπόλοιποι 448 κερδίστηκαν σε φιλικούς αγώνες και τουρνουά, τα οποία με την πάροδο του χρόνου ξεχάστηκαν, σαν να αξίζουν λιγότερο από τα υπόλοιπα, “δήλωσε η λέσχη της Βραζιλίας. , που σημειώνει ότι πολλά από αυτά τα παιχνίδια έπαιξαν ενάντια σε μεγάλες ομάδες της εποχής, όπως η ίδια η Μπαρτσελόνα (τέσσερα γκολ στον ίδιο αριθμό παιχνιδιών).

Σε απάντηση στην απάντηση του Santos …, φυσικά, πρέπει να σημειωθεί ότι τα 644 γκολ του Messi εναντίον της Μπαρτσελόνα είναι τόσο επίσημα όσο το Pele’s 643 με το πουκάμισό του. Διότι, αν προσθέσουμε τους «φιλικούς» στόχους του Λέοντα, όπως ο Μπλαουγκράνα, δεν αποκλείεται ότι … πλησίαζε την παράσταση του Πέλε.

Πηγή: gazzetta.gr

Source