Ο Σάντος είπε το παιχνίδι. “Ο κύριος στόχος μας είναι το πρωτάθλημα” (vid)

Το σύνθημα του τίτλου δόθηκε από τον Bruno Santos, μιλώντας μπροστά από την κάμερα AEL և. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας τόνισε ότι ο κύριος στόχος είναι να κερδίσει το πρωτάθλημα για να φέρει χαρά στους ανθρώπους.

Αναλυτικά.

“Είναι πολύ ωραίο να είμαστε στην κορυφή, αλλά πρέπει να επικεντρωθούμε, γιατί το πρωτάθλημα τελειώνει τον Απρίλιο-Μάιο. Έχουμε ακόμη πολύ δρόμο να διανύσουμε. Το καλύτερο είναι να συνεχίσουμε όπως είμαστε τώρα, με εστιασμένη, σκληρή δουλειά, δίνοντάς μας τα πάντα.

Ο αντίκτυπος που έχει η απόδοσή τους στους παίκτες είναι φανταστικός. Επειδή παίζουμε και είμαστε στην κορυφή. Είναι ένα ωραίο συναίσθημα να είσαι στη δουλειά և όλοι είναι ευχαριστημένοι.

Τώρα παίζω σε μια μεγάλη ομάδα όπως η AEL. Ο κύριος στόχος μας είναι να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Φέρτε χαρά στον κόσμο της AEL, που δεν είναι μαζί μας λόγω της κατάστασης. Ζούμε σε κάθε αγώνα ως τελικό. “

Κλείνοντας, αναφερόμενος στον κόσμο της ομάδας, είπε: “Θα συνεχίσουμε να δίνουμε τα πάντα, ώστε τελικά να μπορούμε να γιορτάσουμε τους τίτλους μαζί.”

https://www.youtube.com/watch?v=t4DiktTckhM:

Source