Ο Σέφιλντ την Τετάρτη πρέπει να αποφύγει να προσλάβει τον έντονο Μικ ΜακΚάρθι

Ο Σέφιλντ Τετάρτη φαίνεται ότι δεν είναι πιο κοντά στο διορισμό του επόμενου προπονητή τους, αν και ένα ενδιαφέρον όνομα έχει αναδειχθεί ως πιθανή επιλογή για να εξετάσουν αυτή την εβδομάδα…

Ποια είναι η λέξη?

Σύμφωνα με το The Sun’s Άλαν Νίξον, ο πρώην προϊστάμενος της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας Mick McCarthy θα ήθελε να αναλάβει την κενή δουλειά Owls, αν και δεν έχει ακόμη επίσημα προσεγγιστεί από τη στολή του South Yorkshire.

Έγραψε το απόγευμα του Σαββάτου:

Θα ήταν ο Mick McCarthy καλό ραντεβού στο Sheffield Wednesday;

Ναι, προσλάβετε τον!

Ναι, προσλάβετε τον!

Οχι ευχαριστώ!

Οχι ευχαριστώ!

Ένας άλλος Pulis

Ο 61χρονος απολύθηκε από τον Κυπριακό σύλλογο APOEL μόλις δύο μήνες στη θητεία του νωρίτερα αυτό το μήνα και τώρα είναι εκτός εργασίας για άλλη μια φορά, αφού παραιτήθηκε από τα καθήκοντά του ως αφεντικό της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας τον Απρίλιο του 2020.

Από την άλλη πλευρά, ο διορισμός του McCarthy θα μπορούσε να θεωρηθεί καλός καθώς έχει κερδίσει προαγωγή από το Πρωτάθλημα δύο φορές στη διοικητική του καριέρα, το πιο πρόσφατο ήταν το 2008/09 με τον Wolverhampton Wanderers, πριν από περίπου 12 χρόνια.

Ωστόσο, αυτή η επιτυχία είναι παρελθόν και το γεγονός ότι έπρεπε να πάει στην Κύπρο για να αναβιώσει την εγχώρια διευθυντική του καριέρα μιλάει πολλά. Είναι δυνητικά πολύ μετά την ημερομηνία πώλησης.

Ο ιδιοκτήτης κουκουβαγιών Dejphon Chansiri θα θέλει να αποφύγει τα διαπιστευτήριά του και για έναν άλλο λόγο. Ο ταϊλανδέζος επιχειρηματίας τράβηξε τη σκανδάλη στον Tony Pulis μόλις δέκα παιχνίδια στη βασιλεία του, αφού κέρδισε μόνο μία νίκη, και ανέφερε γρήγορα την αρνητική του μάρκα ποδοσφαίρου ως βασικό λόγο.

«Του είπα ότι δεν μου αρέσει το παλιό αγγλικό στυλ, αλλά μου είπε ότι δεν θα έπαιζε έτσι, η τακτική του θα εξαρτιόταν από τους αντιπάλους», δήλωσε ο Chansiri σε δημοσιογράφους μετά την απόλυση του Ουαλίου.

Λοιπόν, ο McCarthy δεν θα ήταν διαφορετικός από τον Pulis.

Ενώ ήταν υπεύθυνος για την Ιρλανδία, το στυλ παιχνιδιού του δέχτηκε επίθεση από εκείνους στην κορυφή του παιχνιδιού τους.

Ο μέσος της Δανίας Thomas Delaney ισχυρίστηκε κάποτε ότι η προσπάθεια να σκοράρει εναντίον της ομάδας του McCarthy ήταν σαν να «προσπαθούσε να ανοίξει ένα κουτάκι ψημένων φασολιών με τα γυμνά χέρια σας», ενώ ο συμπαίκτης τους Mathias Jorgensen είπε το 2019: «Θα έρθουν στο γήπεδο μας, θα καθίσουν πίσω και χαίρομαι που παίζεις για ισοπαλία. “

Ο ελβετός πυροβολιστής Yann Sommer το χαρακτήρισε ακόμη και ως «πολύ δυσάρεστο στυλ ποδοσφαίρου».

Είναι σαφές ότι ο McCarthy και ο Chansiri θα είναι ένας αγώνας που θα γίνει στην κόλαση, οπότε ο πρόεδρος της Τετάρτης πρέπει να αποφύγει την κύρωση αυτού του ραντεβού με κάθε κόστος.

ΚΑΙ σε άλλες ειδήσεις, το ραντεβού του Paul Cook θα μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα στο «εκρηκτικό» αστέρι του Σέφιλντ Τετάρτη…

Source