Ο Σαμψούν και οι γύρω επαρχίες μπήκαν στο νέο έτος ήσυχα

Διαφήμιση

SAMSUN (AA) – Στο πλαίσιο των μέτρων για την καταπολέμηση του νέου τύπου επιδημίας κοροναϊού (Kovid-19) στα Samsun, Çorum, Tokat, Kastamonu, Çankırı και Amasya, η νέα χρονιά εισήλθε ήσυχα.

Με την απόσυρση των πολιτών στα σπίτια τους λόγω περιορισμών στο Samsun, επικράτησε σιωπή στους δρόμους Çiftlik και Mecidiye, στον παραλιακό δρόμο της Μαύρης Θάλασσας και στη λεωφόρο Adnan Menderes, μια από τις πολυσύχναστες περιοχές της πόλης.

Αστυνομικές ομάδες που ασκούνταν σε διάφορα μέρη της πόλης έλεγξαν εάν τηρήθηκαν τα μέτρα της Πρωτοχρονιάς.

Η σιωπή στην πόλη φαινόταν επίσης από τον αέρα.

– Χαστούκι

Στο Τοκάτ, ο κυβερνήτης Ozan Balcı, ο δήμαρχος Eyüp Eroğlu και τα μέλη του πρωτοκόλλου επισκέφτηκαν την αστυνομία και τη χωροφυλακή στο σημείο εφαρμογής, την πυροσβεστική και 112 κέντρα, συνομιλώντας με τους αξιωματούχους για λίγο και γιορτάζοντας το νέο έτος.

Η πλατεία Cumhuriyet και η λεωφόρος Gaziosmanpaşa, μια από τις πιο πολυσύχναστες περιοχές της πόλης, έμειναν σιωπηλές καθώς οι πολίτες αποσύρθηκαν στα σπίτια τους λόγω του περιορισμού στην πόλη.

Αστυνομικές ομάδες ασκούνταν σε ορισμένα σημεία της πόλης.

– Κασταμόνο

Με την έναρξη των περιορισμών στο Kastamonu, η σιωπή επικράτησε στο Cumhuriyet και στην πλατεία Nasrullah, που είναι σημαντικά σημεία της πόλης.

Οι χώροι εργασίας έκλεισαν λόγω του περιορισμού και οι αστυνομικές ομάδες έλεγξαν τους δρόμους και τους δρόμους.

– Κοράμ

Η σιωπή επικράτησε στο Çorum λόγω της απαγόρευσης της κυκλοφορίας.

Οι δρόμοι και οι δρόμοι ερημώθηκαν καθώς πολίτες, που ήταν απασχολημένοι με ψώνια για περιορισμούς, αποσύρθηκαν στα σπίτια τους στις 21:00.

Οι ομάδες της αστυνομίας και της χωροφυλακής επιθεώρησαν πιθανές γιορτές της Πρωτοχρονιάς.

Οι ομάδες που επιθεωρούσαν τα ξενοδοχεία και τους χώρους διασκέδασης στην πόλη υπέβαλαν επίσης αίτηση κατά της απαγόρευσης κυκλοφορίας στις κύριες αρτηρίες.

– Κανκίρι

Λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας στο Çankırı, επικρατούσε ηρεμία στη λεωφόρο Atatürk, στην πλατεία του Δήμου και στους δρόμους και τις λεωφόρους.

Αστυνομικές ομάδες διενήργησαν επίσης επιθεωρήσεις σε όλη την επαρχία.

Ο Διοικητής Αμπντουλάχ Άτζια, ο διευθυντής της επαρχιακής αστυνομίας Sadettin Aksoy και ο διοικητής της επαρχίας χωροφυλακής Gendarmerie Συνταγματάρχης Hıdır Ayçiçek επισκέφτηκαν τα σημεία της αστυνομίας και της χωροφυλακής και γιόρτασαν το νέο έτος του προσωπικού.

– Αμασία

Με την έναρξη των περιορισμών στην Amasya, οι πιο πολυσύχναστοι δρόμοι και δρόμοι παρέμειναν άδειοι.

Αστυνομικές ομάδες σε διάφορα μέρη της πόλης πραγματοποίησαν επιθεωρήσεις εναντίον εκείνων που παραβίασαν τον περιορισμό.

.Source