Ο Σαμ Χάτσινσον ενδιαφέρεται για το Πρωτάθλημα μετά από νέες συνδέσεις με κουκουβάγιες

Ο πρώην μέσος του Σέφιλντ της Τετάρτης, Sam Hutchison, για άλλη μια φορά, είναι ελεύθερος πράκτορας και επιθυμεί μια κίνηση στο Πρωτάθλημα τον Ιανουάριο, σύμφωνα με την έκθεση του Γιορκσάιρ.

Ο ευέλικτος μέσος κυκλοφόρησε από τις κουκουβάγιες το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Χάτσινσον έκπληκτα έχασε την εύνοια στο Χίλσμπορο υπό τον πρώην προπονητή Γκάρι Μανκ, περνώντας το καλύτερο μέρος των τελευταίων μηνών της περασμένης σεζόν με τα U23.

Μετά την απελευθέρωση των κουκουβαγιών του, μετακόμισε στην Κύπρο με την Πάφο.

Photo Mark Fletcher / MI News / NurPhoto μέσω Getty Images

Αλλά τώρα, ο 31χρονος είναι πάλι ελεύθερος πράκτορας. Ο Διευθυντής Tony Pulis είπε «θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε» όταν ρωτήθηκε για τον Hutchinson που ενδεχομένως επιστρέφει στο Hillsborough.

Ο πρώην άντρας της Τσέλσι σίγουρα επιθυμεί να παραμείνει στο επίπεδο του Πρωταθλήματος, λέγοντας στο Yorkshire Live ότι εξακολουθεί να αισθάνεται ότι μπορεί να συνεισφέρει σε αυτό το επίπεδο.

«Χωρίς σκιά αμφιβολίας. Ψάχνω για ένα καλό πρωτάθλημα κλαμπ. Δεν θα πω όχι για να παίξω πουθενά. Δεν αφορά πια τα χρήματα για μένα. Θέλω απλώς να αρχίσω ξανά να παίζω ποδόσφαιρο και να το απολαμβάνω. “

Ο Χάτσινσον πέρασε έξι χρόνια την Τετάρτη, κάνοντας πάνω από 140 εμφανίσεις για τον σύλλογο.

Οι κουκουβάγιες βρίσκονται τώρα σε ένα υπολειμματικό υποβιβασμό. Η αφαίρεση πόντων σίγουρα δεν βοήθησε, αλλά ανεξάρτητα από την ομάδα που έχει αγωνιστεί να ξεκινήσει αυτή τη σεζόν.

Οι τραυματισμοί σε βασικούς παίκτες ήταν ένα μεγάλο ζήτημα, με τον Dominic Iorfa να αποκλείεται για τη σεζόν, ενώ το δίδυμο δανείων Jack Marriott και Aden Flint επέστρεψαν στα γονικά τους κλαμπ.

Φωτογραφία από τον Jan Kruger / Getty Images

Ο διευθυντής Tony Pulis χρειάζεται ενισχύσεις τον Ιανουάριο. Ενώ ένας επιθετικός και ένας μεγάλος παίκτης είναι κορυφαίες προτεραιότητες, οι κουκουβάγιες μπορεί τώρα να χρειάζονται άλλη επιλογή στο πίσω μέρος.

Ο Χάτσινσον θα μπορούσε να είναι ιδανικός. Γνωρίζει το κλαμπ μέσα προς τα έξω, ενώ η ευελιξία του μπορεί να τον δει να παίζει στο κέντρο-πίσω, δεξί-πίσω ή σε έναν ρόλο στη μέση.

Δείτε επίσης: Προβολή SWN: Οι κουκουβάγιες πρέπει να ανταγωνίζονται το Forest και το O’Neil για 18 γκολ / βοηθός παίκτη χωρίς πράκτορα

Δείτε επίσης: Αναφορά: Οι κουκουβάγιες σε συνομιλίες για να υπογράψουν τον παίκτη Forest man παρομοιάστηκαν με άσους κορυφαίας πτήσης 15 εκατομμυρίων £

Έχετε κάτι να μας πείτε για αυτό το άρθρο;

«Απολύτως υπέροχο»: Μερικοί οπαδοί του SWFC επιδέχονται τον άνθρωπο που «έπαιξε εξαιρετικό σήμερα»

Source