Ο σκηνοθέτης της Καθημερινής παραιτείται μετά από αποκαλύψεις για τον Αναστασιάδη ipras

Αίθουσα πληροφοριών eleftherostypos.gr:

Η παραίτησή του υποβλήθηκε χθες από τον διευθυντή της κυπριακής εφημερίδας «Καθημερινή», Κύπριο δημοσιογράφο Ανδρέα Πάρασο, λόγω αυτού που συνέβη μετά τη δημοσίευση του αποκαλυπτικού του άρθρου σχετικά με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας την περασμένη Κυριακή.

Ο Andreas Parashos ισχυρίστηκε ότι ο Νίκος Αναστασιάδης, σε συνέντευξή του με τον Alexis ipras, του είπε ότι είχε λάβει περίπου 300 εκατομμύρια ευρώ από το πρόγραμμα “Golden Passports” και εκτιμά ότι θα κερδίσει περίπου 1 δισεκατομμύριο μέχρι το τέλος της θητείας του. Το 2023. Όπως ανέφερε στο άρθρο «Καθημερινή», μετέφερε τα χρήματα στις Σεϋχέλλες.

Την περασμένη Δευτέρα, ο A. Parashos διευκρίνισε, λέγοντας ότι αυτό που ανέφερε βασίστηκε σε φήμες και χθες παραιτήθηκε, διαμαρτυρόμενοι για την πίεση που άσκησαν οι εκδότες.

Ωστόσο, ισχυρίστηκε ότι η ομολογία του είχε ληφθεί μέσω βασανιστηρίων και ότι η ομολογία του είχε ληφθεί μέσω βασανιστηρίων. Πηγές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν αρνηθεί φήμες ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ομολόγησε την υπόθεση «χρυσών διαβατηρίων» στην Κύπρο.

“Αυτό που δεν υπάρχει στην επιστολή παραίτησης του κ. Parashos, διευθυντή της Κύπρου της Καθημερινής, σχετικά με την εξομολόγηση του Προέδρου της Κύπρου στον τότε πρωθυπουργό της Ελλάδας, παρουσία πολλών άλλων για την έκδοση διαβατηρίων, είναι άξια.” Προφανώς δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα “, είπε. Πηγές ΣΥΡΙΖΑ κοντά στο πρακτορείο ειδήσεων Κύπρου

Έντυπη έκδοση Ελεύθερος Τύπος

Ελλάδα Δείτε τα τελευταία աստանի Παγκόσμια νέα στο EleftherosTypos.gr ανά πάσα στιγμή

Source