Ο σκληρός πατέρας, αφήνοντας κάποιον, παρενόχληση – ψυχοθεραπεία

ΜΙ: Κωνσταντίνος Χριστοφόρου γεννήθηκε στις 25 Απριλίου 1977 στη Λεμεσό. Ξεκίνησε την καριέρα του σε ηλικία 17 ετών με την κυκλοφορία του EP EP “Constantinos”.

Η επική περιποίηση του

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου Ο βίαιος πατέρας, αφήνοντας κάποιον, δίωξη և ψυχοθεραπεία

Το 1996, εκπροσώπησε την Κύπρο στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision με το τραγούδι “Only for Us”, τερματίζοντας στην ένατη θέση.

Συνεργασία με τον Vissi և Rouvas

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου έφυγε από την Κύπρο για να ξεκινήσει την καριέρα του στην Ελλάδα · η πρώτη του συνεργασία ήταν με την Άννα Βίσση և Σάκη Ρουβά. Συμμετείχε στα φωνητικά του άλμπουμ με τις καλύτερες πωλήσεις του 1997, Trauma από την Άννα Βίσση, ενώ το 1998 συνόδευσε τη Βίσση στην παγκόσμια περιοδεία της.

Συνέχισε τη σόλο καριέρα του, κυκλοφόρησε ένα ακόμη EP αποκλειστικά στην Κύπρο, το οποίο πήγε επίσης πλατίνα (“2000 Candles”).

Ενας:

Το 1999, ο Κωνσταντίνος Χριστόφορος έγινε μέλος του Ομίλου One, οι πρώτοι νεαροί άνδρες της Ελλάδας. Η μπάντα κυκλοφόρησε τρία πλήρη άλμπουμ, τα οποία πήγαν πλατίνα, և ένα ζωντανό άλμπουμ, ενώ τα περισσότερα από τα singles τους έφτασαν στα 10 κορυφαία στην Ελλάδα Հուն την Κύπρο. που έφτασε στην 6η θέση.

Ατομική καριέρα

Τον Φεβρουάριο του 2003, ανακοινώθηκε ότι ο Κωνσταντίνος Χριστόφορος έφυγε από το συγκρότημα και δεν πέρασε πολύς καιρός πριν από τη νέα σόλο ηχογράφηση. Το είπε αυτό στο Hello Hello. πάντα με πολλή δουλειά, με το σπαθί μου, χωρίς ιδιαίτερη βοήθεια, εκτός από μερικούς φίλους. Δεν μπορούμε να μας αρέσουν όλοι. Υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που σας αντιτίθενται από τα συγκροτήματα ή δημιουργούν εμπόδια για εσάς. “

Σεξουαλική παρενόχληση

«Δεν ήταν η σωστή σεξουαλική επίθεση», είπε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου στο Hello. – Έλαβα προσφορές αγάπης σε αντάλλαγμα για βοήθεια με διάφορα θέματα. Δεν κρύβω από σένα, γιατί είμαι τόσο εγωιστής που δεν μπορούσα να τα παρατήσω. Δεν έδωσα προσοχή. Γενικά, αυτά τα πράγματα υπάρχουν σε όλους τους χώρους εργασίας. Δεν ζούμε σε έναν αγγελικό κόσμο. “

Διαχωρισμός των γωνιών του անեկան ενδοοικογενειακή βία

“Δύο χρόνια μετά τη γέννησή του, οι γονείς μας χώρισαν”, λέει ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου. Όχι ότι είχαν ποτέ μια φυσιολογική σχέση. Ο πατέρας μου ήταν ένα πόδι μακριά από το γάμο. Υπήρξαν άλλες στιγμές που η κυπριακή κοινωνία ήταν απρόθυμη να μιλήσει για την ενδοοικογενειακή βία. Ήμουν υπέρ του διαζυγίου των γονιών μου. Ο κύριος λόγος για να ενθαρρύνω τη μητέρα μου να το κάνει αυτό ήταν ο Stephen. Δεν ήθελα ούτε το παραμικρό να συμβεί στη Μαρία. Φυσικά, έζησε κάποια πράγματα που είχαν αποτυπωθεί στο υποσυνείδητό του. Ωστόσο, προσπάθησα να τον προστατεύσω όσο το δυνατόν περισσότερο. Βασίζομαι στο γεγονός ότι ποτέ δεν μετανιώνει ούτε συνειδητοποίησε το λάθος του. Αλλά προτιμώ να μην το σκέφτομαι. Έχω διαγράψει αυτές τις στιγμές. Αρκεί να τον συγχωρήσω. Ίσως ήταν ντροπή να το κάνει.

Δεν έκανα ψυχοθεραπεία εκείνη την εποχή. Έκανα ό, τι έκανα με προσωπική επιλογή. Νομίζω ότι η σύνδεση με την αδερφή μου με βοήθησε πολύ. Ήμασταν πολύ κοντά στην ηλικία, περάσαμε τα πάντα μαζί. Ξέρω ότι αν δεν ήταν μαζί μου, θα μπορούσα να είχα πάρει μια πολύ διαφορετική πορεία στη ζωή. Το τραγούδι: η σχέση που είχα με τη μητέρα και την αδερφή μου με έσωσε. Η μητέρα μου μας προστάτευσε, μας κράτησε στο σωστό δρόμο.

Μίλησα για τα δύσκολα χρόνια της παιδικής μου ηλικίας, γιατί το πρόβλημα που κρύβεις εδώ και πολλά χρόνια είναι ένα μεγάλο λύτρο. Ο πατέρας μου δεν με βίασε φυσικά, αλλά η ψυχολογική βία που υπομείναμε και η αδερφή μου ήταν μεγάλη. Υπήρξαν πολλές φορές όταν ο πατέρας μου χτύπησε τη μητέρα μου. Δεν του μίλησα για πολλά χρόνια, επειδή ήμουν θυμωμένος μαζί του για το πώς συμπεριφέρθηκε. Τότε αρρώστησε πολύ, μου ζήτησε να τον δω, և Δεν μπορούσα να είμαι δίπλα σε έναν αδύναμο άνδρα, և Δεν κρύβω από εσάς ότι έμεινα εκεί μέχρι την τελευταία στιγμή. “

Δεν θέλω να έχω οικογένεια

Το 2018, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο οποίος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Christiana Aristotle στην Alpha Cyprus, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι δεν ήθελε να ξεκινήσει οικογένεια.

Ο Κύπριος τραγουδιστής εξήγησε ότι δεν είναι πιστός σε αυτό, κρίνοντας από τον δύσκολο ρυθμό της δουλειάς του. “Αποφάσισα ότι δεν ήθελα να έχω οικογένεια … … Απλώς συνέβη և Νομίζω ότι δεν μου αρέσει να έχω οικογένεια … αυτό είναι πολύ ειλικρινές … Άρα πρέπει να έχεις μια οικογένεια, γιατί πρέπει να έχεις μια οικογένεια. Δεν είμαι έτοιμος για αυτό. «Κοιτάζοντας το πρόγραμμά μου, θα έκανα λάθος για την οικογένεια που θα είχα», είπε.

Πηγές: wikipedia | Μπαρ և |: Άλφα | Πρωτόθεμα |

Ακολουθηστε! Νέα του Enimerotiko.gr στις Ειδήσεις Google

Νέα στο Twitter:

Βίκυ Μαρκολέφα

Ξεκινήσαμε δυναμικά – σας περιμένουμε στην εταιρεία μας.
Στην Ελλάδα

@womenphotogr:

vimapress

Βόλος. Ανατριχιάζει από εικόνες 20 βασανισμένων σκύλων. Η άγνωστη αλήθεια πίσω από τα πλάνα –

vimapress

Λαμία. Ο μεθυσμένος οδηγός οδηγούσε ανάποδα στον αυτοκινητόδρομο με τα φώτα σβηστά –

dimpenewscom1:

Η στρατιωτική βάση των ΗΠΑ τώρα և

FreeColumnist:

Αγορά 40 μαχητών έως το 2025 – μελλοντικά σενάρια.

Ελεύθερος Τύπος

Προσοχή! Ο σταθμός του μετρό του Πανεπιστημίου είναι κλειστός από τις 10 π.μ. αύριο –

Εσωτερικό 10DECO | Σχήμα:

Σχήμα αποφύγετε λάθη – ΔΕΙΤΕ:

ΠΟΛΥΝΟΙ:

ILLIRIA WEB TV – Τ.Χ.Σ. BA TR ΑΙΤΗΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ – ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ILLIRIA WEB TV – Τ.Χ.Σ. BA TR ΑΙΤΗΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ – ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ
Νίκος Salonitis

ILLIRIA WEB TV – Τ.Χ.Σ. BA TR ΑΙΤΗΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ – ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ
ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ:

ILLIRIA WEB TV – Τ.Χ.Σ. BA TR ΑΙΤΗΣΗ ΑΙΤΗΣΗΣ – ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ
DOU ARTAION 2:

ILLIRIA WEB TV – Τ.Χ.Σ. BA TR ΑΙΤΗΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ – ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ
ΠΟΛΥΝΟΙ:

Εστίαση στο “τέλος”. Το 50% των πτωχευμένων καταστημάτων κλείνει αμέσως μετά τον αποκλεισμό. 500.000 άνθρωποι στο δρόμο
DOU ARTAION 2:

Εστίαση στο “τέλος”. Το 50% των πτωχευμένων καταστημάτων έκλεισε αμέσως 500 500.000 άτομα στο δρόμο


Source