“Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΥΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ”

Ο κυβερνήτης της περιφέρειας Karadeniz Ereğli İsmail Çorumluoğlu είπε, «Στόχος μας είναι να σας μεγαλώσουμε ως νέοι που μπορούν ελεύθερα να σκέφτονται, να αναλαμβάνουν πρωτοβουλία, να ρωτούν, να γνωρίζουν τις αλήθειες της δικής τους κοινωνίας και της καθολικής κατανόησης και που είναι καλά εξοπλισμένοι και ικανοί να αντιμετωπίσουν με τις δυσκολίες της ζωής. “

Ο κυβερνήτης της περιφέρειας Karadeniz Ereğli mailsmail Çorumluoğlu εξέδωσε συγχαρητήριο μήνυμα με την ευκαιρία της 23ης Απριλίου Εθνική Κυριαρχία και Ημέρα του Παιδιού.

επισημαίνοντας τις ευημερούσες μελλοντικές θέσεις στην Τουρκία θα ανέβει στους ώμους των σημερινών νέων:

«Η 23η Απριλίου 1920 είναι μια ιστορική ημέρα που αντιπροσωπεύει τη βούληση του τουρκικού έθνους, όταν άνοιξε η πρώτη μεγάλη εθνική συνέλευση και ο τουρκικός λαός κήρυξε κυριαρχία, τον αρχηγό του πολέμου της ανεξαρτησίας μας, τον πρώτο πρόεδρο της συνέλευσης μας, Γκάζι Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ έδωσε ένα δώρο στα παιδιά μας, καθώς και σε όλα τα παιδιά του κόσμου. Γιορτάζουμε την 101η επέτειο αυτής της σημαντικής ημέρας με ενθουσιασμό.

Ημερομηνία 23 Απριλίου 1920, η μελλοντική μας εξασφάλιση Εκτός του ότι γιορτάζουμε τα παιδιά μας, η κυριαρχία αφήνεται στη βούληση του έθνους, το θεμέλιο λίθο του ιδρύματος της Δημοκρατίας, όπου απορρίφθηκε η δημοκρατία του έθνους μας ως το θεμέλιο του Μεγάλου της Τουρκίας Εθνική Συνέλευση και αποτελεί σημαντικό ορόσημο στη διαμόρφωση της ιστορίας μας για τη χώρα μας.

Αγαπητά παιδιά,

Θα είστε η υπερηφάνεια, η ελπίδα, η εμπιστοσύνη και το μέλλον μας, λαμβάνοντας την καλύτερη εκπαίδευση υπό το φως της επιστήμης και της επιστήμης. Από αυτή την άποψη, είναι η μεγαλύτερη επιθυμία μας να συνεχίσετε τη ζωή ως υγιή, μορφωμένα και ευτυχισμένα άτομα.

Στόχος μας είναι να σας μεγαλώσουμε ως νέοι που μπορούν ελεύθερα να σκεφτούν, να αναλάβουν πρωτοβουλίες, να ρωτήσουν, να γνωρίζουν τις αλήθειες της κοινωνίας τους και την καθολική κατανόηση, και που είναι καλά εξοπλισμένοι και ικανοί να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες της ζωής. Εάν μπορούμε να το επιτύχουμε, εσείς, ως παιδιά του σήμερα και της νεολαίας του αύριο, δεν θα είστε μόνο η πηγή του πλούτου της χώρας μας, αλλά και ο δυναμισμός και οι δυνατότητες αλλαγής. Η Τουρκία είναι ένα ισχυρό μέλλον, θα φτάσετε στον ώμο σας, ανεβαίνοντας σε μια ευημερούσα και ηγετική χώρα.

Σε αυτήν την σημαντική ημέρα, τιμώ τον ιδρυτή της Δημοκρατίας μας, Γκάζι Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, όλους τους μάρτυρες που θυσίασαν τη ζωή τους για αυτήν τη χώρα, με ευγνωμοσύνη και ευγνωμοσύνη, και συγχαίρω όλα τα παιδιά μας για την Εθνική Κυριαρχία και την Ημέρα του Παιδιού στις 23 Απριλίου “

Κέντρο ειδήσεων Δημοκρατών

Source