Ο σκύλος έγινε πολυεκατομμυριούχος. Κληρονόμησε 5 εκατομμύρια δολάρια μετά το θάνατο του πλοιάρχου (βίντεο)

Ο σκύλος έγινε πολυεκατομμυριούχος. 5 εκατομμύρια δολάρια κληρονομήθηκαν μετά το θάνατο του Κυρίου

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. ΕΔΩ Android Για Android և ΕΔΩ για iOS

Ο πολυεκατομμυριούχος έγινε σκύλος στο Τενεσί μετά το θάνατο του ιδιοκτήτη του.

Σύμφωνα με το News Channel 5, ο Τσαρλς Γουίλιαμ (επίσης γνωστός ως Μπιλ) κληρονόμησε τον Ντόρις 5 εκατομμυρίων δολαρίων μέσω της θέλησής του σε οκτώχρονο σκύλο Λούλου, με έδρα το Νάσβιλ.

Σύμφωνα με τους φίλους της, ο μοναχικός επιχειρηματίας Ντόρις πέθανε σε ηλικία 84 ετών στα τέλη του 2020. Είχε σημαντικά ακίνητα, επενδυτικά ακίνητα.

Ωστόσο, ήταν πολύ στο δρόμο, ήθελε ο Λούλου να πάρει τη φροντίδα που χρειαζόταν στην απουσία του, συχνά τον άφηνε με τη φίλη του Μάρθα Μπάρτον.

Ο Barton, 88 ετών, είναι πλέον «εργαζόμενος» πλήρους απασχόλησης της Lulu, ο οποίος με τη σειρά του ανταλλάσσει την αγάπη και τη φροντίδα καθώς είναι η κηδεμόνα της, γαβγίζει σε κάποιον που δεν εμπιστεύεται.

Σύμφωνα με τη βούληση της Ντόρις, 5 εκατομμύρια δολάρια θα δωρηθούν σε ένα ταμείο για τη φροντίδα της Λούλου και για την κάλυψη όλων των αναγκών της. Δεν είναι σαφές τι θα συμβεί στα χρήματα μετά το θάνατο του σκύλου.

«Ναι, αγαπούσε το σκυλί», είπε ο Μπαρτόν στο News Channel 5. – Δεν ξέρω τι να σκεφτώ, για να σας πω την αλήθεια.

Στην πράξη, ο Barton θα αποζημιωθεί για εύλογα μηνιαία έξοδα που σχετίζονται με τη φροντίδα της Lulu. Η 88χρονη γυναίκα γνωρίζει ότι πιθανότατα δεν θα είναι σε θέση να ξοδέψει 5 εκατομμύρια δολάρια, αλλά όπως είπε. “Λοιπόν, θα ήθελα να δοκιμάσω.”

https://www.youtube.com/watch?v=mwhWW-ZX9gk:

Πηγή: iefimerida.gr

Source