Ο σκύλος που έπεσε στο πηγάδι διασώθηκε με χειρουργική επέμβαση

Το καλά αριστερό άνοιγμα κόστισε σχεδόν τη ζωή ενός ζωντανού …

Ένας ευαίσθητος πολίτης, ο οποίος ενημέρωσε τον δήμο İskele για τους ήχους που προέρχονται από το πηγάδι στο χωράφι μεταξύ του χωριού Kuzucuk και του χωριού Boğaziçi, βοήθησε ένα μικρό σκυλί να αποκτήσει την ελευθερία του. Μόλις ο Δήμος Iskele ενημερώσει το Πυροσβεστικό Τμήμα Iskele χωρίς να χάσει χρόνο, οι ομάδες που πήγαν στη σκηνή πήραν το σκυλί, το οποίο δεν μπορούσε να δει ένα μάτι, από το πηγάδι όπου έπεσε. Ο σκύλος χωρίς τραυματισμούς παραδόθηκε στο Καταφύγιο Προβλήτων μέχρι να αφαιρεθεί ο ιδιοκτήτης του.

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟ İSKELE, ΕΧΕΙ ΔΡΑΣΗ

Μια ειδοποίηση που έφτασε στο Δήμο Iskele συνέδεσε για άλλη μια φορά ένα ζωντανό πράγμα στη ζωή. Ένας πολίτης, ο οποίος δεν ήταν ευαίσθητος στον ήχο του γαβγίσματος σκύλου από ένα πηγάδι στο χωράφι μεταξύ των χωριών Kuzucuk και Boğaziçi, ζήτησε αμέσως βοήθεια από τον δήμο İskele, τον οποίο ζήτησε. Λαμβάνοντας την ειδοποίηση, ο Δήμος İskele ενημέρωσε την κατάσταση στο Πυροσβεστικό Τμήμα İskele. Οι ομάδες, ενεργώντας μαζί, πήγαν στην περιοχή όπου το εν λόγω πηγάδι βρισκόταν σε σύντομο χρονικό διάστημα και άρχισαν να εργάζονται.

Ο σκύλος, που διασώθηκε από πυροσβεστικές ομάδες, παραδόθηκε στο καταφύγιο.

Χάρη σε μια ειδική συσκευή που ετοίμασαν οι πυροσβέστες, ένας πυροσβέστης που κατέβηκε στο πηγάδι, που είχε βάθος περίπου 7 μέτρα, κατάφερε να βγάλει τον σκύλο από το πηγάδι όπου έπεσε. Ο σκύλος, ο οποίος απελευθερώθηκε ως αποτέλεσμα των προσπαθειών διάσωσης που διήρκεσαν περίπου 45 λεπτά και θεωρήθηκε τυφλός με το ένα μάτι, παραδόθηκε στο Pier Shelter μέχρι να βγει ο ιδιοκτήτης του.

İ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΚΕΛΕ ξεκίνησε να δουλεύει πάνω στο επικίνδυνο

Από την άλλη πλευρά, ο Δήμος İskele, ο οποίος στο παρελθόν έχει εργαστεί πολλές φορές σε πηγάδια που επηρεάζουν αρνητικά τη ζωή και θέτει κίνδυνο, έχει επίσης ξεκινήσει να εργάζεται στο εν λόγω πηγάδι. Ο Cengiz Er, Γενικός Διευθυντής Μονάδας Υπηρεσιών του Δήμου Iskele, συναντήθηκε με τον αρχηγό του Kuzucuk Village Türkeş Öğünçer και ανέλαβε δράση για να προσδιορίσει τον ιδιοκτήτη του πηγαδιού. Ο Δήμος Iskele θα εργαστεί για άλλη μια φορά για να κλείσει τα πηγάδια που βρίσκονται σε αυτήν και σε παρόμοιες καταστάσεις και θέτουν σε κίνδυνο.

.Source