Ο Σοφρόνης επιστρέφει, απειλεί և … απειλεί

Ο αντίστοιχος αγώνας του πρώτου γύρου σηματοδότησε την πρεμιέρα του ollis Petrakis στον πάγκο του Απόλλωνα, αποδεικνύοντας ότι το τραγούδι του Joan Carrigo είναι ο συνεργάτης της ΑΕΚ.

Λίγες μέρες αργότερα, ο Σοφρόνης Αύγουστος έλαβε το μπαστούνι από τους Καταλανούς, և μετά από αυτό (13 αγώνες) ήταν η σειρά του προσωπικού της ομάδας να επιστρέψει στο “cat” irio, για πρώτη φορά στην καριέρα του ως προπονητής Απόλλων

Στο δεδομένο խ αναπόφευκτο συναισθηματικό φορτίο προστίθεται το νέο χαρακτηριστικό. Η συνάντηση με την ΑΕΚ είναι η πρώτη για το “blue-white” μετά το απροσδόκητο τζελ εναντίον της Καρμιώτισσας, υποχωρεί από την πρώτη θέση του σκορ.

Όπως περιμένει το κορυφαίο ντέρμπι εναντίον της AL, η λέσχη της Λεμεσού δεν έχει άλλη επιλογή από το να διατηρήσει τις ελπίδες της να κερδίσει την πρώτη θέση στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Η εξίσου ανυπέρβλητη ανάγκη, ωστόσο, είναι τρεις βαθμοί για τη Λάρνακα, διαφορετικά θα κινδυνεύουν να χάσουν περισσότερη θέση στον αγώνα για την τέταρτη θέση και να εξασφαλίσουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο Σοφρόνης λοιπόν επιστρέφει στο σπίτι του, απειλώντας και απειλώντας.

Source