Ο στόχος της απόπειρας δολοφονίας απειλήθηκε… Οι εγκληματίες σταθμεύουν το αυτοκίνητο για εξέταση

Οι αρχές συνεχίζουν να ερευνούν την απόπειρα δολοφονίας που διαπράχθηκε στο Χαλέπι την Τρίτη το βράδυ. Οι κακοποιοί γέμισαν το αυτοκίνητο του 38χρονου άνδρα με αέριο με τουλάχιστον 5 σφαίρες και έγιναν «καπνός» στη μοτοσικλέτα.

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. ΕΔΩ Android για Android և ΕΔΩ για iOS

Οι ερευνητές από το ΤΑΕ Λευκωσίας επικεντρώνονται στις απειλές που έλαβε ο 38χρονος στόχος μιας πρόσφατης απόπειρας δολοφονίας στην Aleppo Street.

Όπως αναφέρθηκε στην προηγούμενη έκθεση Κύπρος Φορές: Ο 38χρονος ιδιοκτήτης της Λευκωσίας Horse Farm έχει δώσει εντολή στους ερευνητές να αντιμετωπίσουν οικονομικές διαφορές με ένα συγκεκριμένο άτομο.

Στη σκηνή της απόπειρας δολοφονίας, το πρώτο φως της ημέρας πραγματοποιήθηκε από τα μέλη της δύναμης, προσπαθώντας να συγκεντρώσει πληροφορίες που θα τους οδηγούσαν στα ίχνη των εγκληματιών, οι οποίοι προφανώς ήταν στοχευμένοι για τον στόχο τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Κύπρος Φορές: Οι κλειστές αλυσίδες που έχουν συλλέξει οι ερευνητές μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να εξηγούν τις κινήσεις των ανδρών στα καπέλα.

Υπενθυμίζουμε ότι, σύμφωνα με τη μαρτυρία του, ο 38χρονος, που επέστρεψε από τη δουλειά στη Λάρνακα, διασχίζοντας τη διαδρομή που είχε καθορίσει, αφού πυροβολήθηκε, είδε δύο άτομα να φορούν καπέλα να βγαίνουν από την περιοχή με μια μεγάλη μοτοσικλέτα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στην αρχή δεν συνειδητοποίησε ότι ήταν πυροβολισμός, αλλά όταν το κατάλαβε, ενημέρωσε αμέσως τις αρχές. Του δόθηκε εντολή από την αστυνομία να συνεχίσει να οδηγεί “για να σταματήσει το αυτοκίνητό του περίπου 7 χιλιόμετρα μακριά”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά την έκρηξη του αυτοκινήτου από τα δεξιά, ο 38χρονος άνδρας δεν τραυματίστηκε.

Σήμερα, το θύμα που επιχείρησε τη δολοφονία αναμένεται να δώσει μια δεύτερη μαρτυρία, ενώ το αυτοκίνητο που έλαβαν οι αρχές θα περάσει επίσης τις εξετάσεις.

Source