Ο Σύριος που έβαλε την τουρκική σημαία στο έδαφος και την πάτησε, κρατήθηκε!

Στην Προύσα, ο 25χρονος Συριακός υπήκοος HS απλώνει μια τουρκική σημαία που αγόρασε από ένα παράθυρο ενός χώρου εργασίας και την έβαλε πάνω της. Ενώ αυτές οι στιγμές αντανακλούσαν την κάμερα ασφαλείας, ο HS κρατήθηκε μετά από τα παράπονα των γύρω πολιτών.

Στο περιστατικό που συνέβη χθες στην οδό Gaziosmanpaşa στην περιοχή Osmangazi, η HS, υπήκοος της Συρίας, έβαλε μια τουρκική σημαία στο έδαφος και την πάτησε.

Πολίτες που είδαν αυτό αντέδρασαν. Σε απάντηση, η HS σήκωσε τη σημαία από το έδαφος. Εμπορικοί πλησίον παρενέβησαν επίσης στο περιστατικό. Ο UT, ένας από τους πολίτες στη σκηνή, πήρε τη σημαία στα χέρια του HS. Η UT διάτρησε το HS κατά τη διάρκεια του επιχειρήματος. Η HS έφυγε από τη σκηνή μετά από αντιδράσεις.

Ισχυρίζεται ότι έχει ψυχολογικά προβλήματα

Έμαθε ότι η οικογένειά του είπε στην αστυνομία ότι τα παιδιά τους είχαν ψυχολογικά προβλήματα. Οι εργασίες της HS σε ασφάλεια βρίσκονται σε εξέλιξη.

Οι στιγμές που ο HS έβαλε τη σημαία αντικατοπτρίζονταν στην κάμερα ασφαλείας ενός χώρου εργασίας στην περιοχή. Στις εικόνες, διαπιστώθηκε ότι η HS στάθηκε στη σημαία και περίμενε αφού έβαλε τη σημαία στο έδαφος και έφυγε από τη σκηνή μετά την αντίδραση του πολίτη.

Διακυβέρνηση Bursa: διανοητικά ασταθής

Έγινε δήλωση για τον ξένο υπήκοο ΕΣ (25), ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση από τη Διοίκηση της Προύσας, ο οποίος απλώνει την τουρκική σημαία που αγόρασε από το παράθυρο του χώρου εργασίας του και πατήθηκε πάνω της και συνελήφθη μετά από τις καταγγελίες του άνθρωποι γύρω. Στη δήλωση ότι καθορίστηκε ότι η HS ήταν ψυχικά ασταθής, “Ένα άτομο που προσβάλλει δημόσια τις εθνικές και ιερές μας αξίες στην πόλη μας εντοπίστηκε από τις αστυνομικές μονάδες μας και τέθηκε αμέσως σε κράτηση. Στις έρευνες και στην πρώτη δήλωση που ελήφθη, καθορίστηκε ότι το άτομο ήταν ψυχολογικά άρρωστο και διανοητικά ασταθές.” Είπε.

.Source