Ο Τατάρ δέχτηκε την αντιπροσωπεία του Τμήματος Προστασίας Τμήματος Μουτζαχεντίντ TMT

Ο Πρόεδρος Ersin Tatar δήλωσε ότι υπάρχουν δύο κράτη στην Κύπρο και ότι οι Τουρκοκύπριοι ήταν πάντα ιδιοκτήτες του κράτους και ότι στοχεύουν σε μια λύση όπου οι δύο κρατικοί άνθρωποι θα ζουν με ευτυχία, ειρήνη και ασφάλεια. Ο Τατάρ τόνισε ότι είναι αναμφισβήτητο να γίνει Τουρκοκύπριος.

Μιλώντας στη δεξίωση, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ali Abdurrahmanoğlu δήλωσε ότι το πνεύμα των mujahideen μεταξύ των μελών του συλλόγου που παρακολούθησαν όλα τα πιο σημαντικά γεγονότα στην ιστορία της Κύπρου, συμπεριλαμβανομένων των πολέμων του 1958, 1963, του Geçitkale και του Βοσπόρου, δεν εξαφανίστηκε ποτέ.

“Ο τρόπος μας είναι ο δρόμος του Ατατούρκ και της Τουρκίας”, είπε ότι ο Αμπντουραχάνουλ οφείλεται στον πρώτο Πρόεδρο του Συνδέσμου που επισκέφτηκε τα κλαδιά των αποβαθρών ότι είπε ότι ήθελαν να κάνουν επίσκεψη στον Πρόεδρο Τατάρ.

Ο Πρόεδρος Τατάρ είπε ότι ήταν χαρούμενος και συγκινημένος που είδε τους πρώην μουτζαχίντ που πέρασαν τα καλύτερα χρόνια τους στην υπεράσπιση της πατρίδας και του έθνους στην Προεδρία.

Θα πραγματοποιηθεί στη Γενεύη στην Κύπρο, συναντώντας τα κυπριακά δικαιώματα του τουρκικού λαού και για την προστασία των συμφερόντων δύο κυρίαρχων και ισότιμων, όπως θα ζήσει δίπλα στο κράτος το ρεκόρ θα μεταφέρει την αρχή της λύσης Τατάρ, η Τουρκία θα αποβληθεί από το Δημοκρατία ότι αυτά τα βήματα είναι πάντα η ΤΔΒΚ, δίπλα στο Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας και τον Πρόεδρο.

Λέγοντας, “Υπάρχουν ήδη δύο πολιτείες στο νησί … οι Τουρκοκύπριοι είχαν πάντα το κράτος τους”, δήλωσε ο Τατάρ ότι η ελληνική πλευρά δεν μπορεί να έχει καμία υπεροχή έναντι των Τουρκοκυπρίων, ότι οι Τουρκοκύπριοι δεν μπορούν να είναι μπάλωμα, η ευτυχία , ειρήνη και ασφάλεια των δύο κρατών και του λαού. Σημείωσε ότι στοχεύουν σε μια λύση στην οποία θα ζήσουν.

Δηλώνοντας ότι η εγγύηση της Τουρκικής Δημοκρατίας, η κυριαρχία και η ασφάλεια δεν θα τεθεί ποτέ σε κίνδυνο, ο Τατάρ επέκρινε επίσης τα λόγια του Έλληνα ηγέτη Αναστασιάδη για την επέτειο της ίδρυσης της ΕΟΚΑ την 1η Απριλίου, χαρακτηρίζοντας τα μέλη της ΕΟΚΑ ως “ήρωες” και υπογράμμισε ότι αυτά Οι δηλώσεις δείχνουν ότι η ελληνική νοοτροπία δεν έχει αλλάξει.

Δηλώνοντας ότι “Εάν υπάρχει κράτος, ο λαός θα βρει το δικαίωμα να κυβερνά εκεί”, δήλωσε ο Πρόεδρος Τατάρ ότι το δημοψήφισμα που πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο απέδειξε ότι ο τουρκοκυπριακός λαός είναι κυρίαρχος λαός.

Ο Τατάρ δήλωσε ότι συγχαίρει και συγχαίρει τους Μουτζαχεντίν και πρόσθεσε ότι ήθελε να επισκεφθεί τον Σύνδεσμο επί τόπου μετά την πανδημία.

.Source