Ο τελικός των τεσσάρων αγώνων για να βρείτε μια αγκαλιά … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Με αξία τριών πόντων, που τον φέρνει πιο κοντά στη νίκη του πρωταθλήματος, η “Ομόνοια” κέρδισε εναντίον του “Ολυμπιακού” Μετά από μια νίκη 0-0 στο 6ο παιχνίδι των πλέι οφ του Πρωταθλήματος ΑΤΗΚ. Τα πράσινα, χάρη στα γκολ του Marko եպ epoviգոլ στο 23ο λεπτό, μετά από ένα άμεσο διάλειμμα և στο 93ο λεπτό, μετά το γκολ του Marinos Zionis, γιόρτασε μια άλλη σημαντική νίκη.

Το τριφύλλι, τέσσερις γύροι πριν από το τέλος του πρωταθλήματος, επέστρεψε στην πρώτη θέση του τουρνουά, αυξάνοντας κατά 69 πόντους, αφήνοντας την AEL στη δεύτερη θέση με μείον έναν βαθμό, και ο Apollon στην τρίτη θέση μείον τρεις. , Μετά τη στροφή από την Ανόρθωση, με ισοπαλία 1-1.

Στο ανταγωνιστικό μέρος της “Ομόνοια”, οι γηπεδούχοι, χωρίς αμφιβολία, ήταν ανώτεροι από τον “Ολυμπιακό”, καθώς είχαν πλήρη έλεγχο της μπάλας, ενώ θα μπορούσαν να είχαν σημειώσει ακόμη περισσότερα γκολ.

Παρά τη νίκη τους, οι Πράσινοι έχουν την τύχη τους – όχι άδικο, καθώς ο Henning Berg έπρεπε να υποστεί τρεις τραυματισμούς στο παιχνίδι του ΣΓΠ – τρεις αναγκαστικές αντικαταστάσεις. Στην αρχή, ο Άσαντ έπρεπε να αλλάξει επειδή τραυματίστηκε στο γόνατό του και έφυγε σε ένα φορείο στα 33. Στη συνέχεια, για τον Λοΐζου, η δεύτερη αναγκαστική αλλαγή έγινε στην ηλικία των 45+, όταν το πόδι του γύρισε: δεν μπορούσε να συνεχίσει. Κακά πράγματα συνέβησαν στον C epovich, ο οποίος είχε ένα μικρό πρόβλημα և δεν μπορούσε να συνεχιστεί στη δεκαετία του ’70.

Σύμφωνα με τον Νορβηγό προπονητή, τα νέα δεν είναι καθόλου καλά για τον Ασαντέ, καθώς θα πρέπει να περιμένουν για ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες θα δείχνουν την έκταση του τραυματισμού του παίκτη, την περίοδο απουσίας του. Ταυτόχρονα, το πρόβλημα του epovich խնդիրը Loizu δεν φαίνεται να είναι σοβαρό.

Τέσσερις γύροι μετά το τέλος του πρωταθλήματος, όλοι στην Ομόνοια γνωρίζουν ότι υπάρχουν τέσσερις τελικοί, γιατί αν καταφέρουν να κερδίσουν τα άλλα τέσσερα παιχνίδια, θα γίνουν πρωταθλητές. Όπως είπε ο Henning Berg: “Είναι ένας κλειστός αγώνας. Εστιάζουμε στον εαυτό μας, οι παίκτες το έδειξαν μετά το προηγούμενο αποτέλεσμα. Κάνουμε τα πάντα, μόνο που μπορούμε να το κάνουμε. Δεν σκεφτόμαστε τι κάνουν οι άλλοι, εστιάζουμε στον εαυτό μας. Αυτό κάναμε από την αρχή. “

Τα επόμενα παιχνίδια της Ομόνοιας.

7ος αγώνας Ανόρθωση-Ομόνοια

8ος αγώνας Ομόνοια-AEL

9ος αγώνας ΑΕΚ-Ομόνοια

10ος αγώνας Ομόνοια-Απόλλωνα

Δείτε πώς η Ομόνοια νίκησε τον Ολυμπιακό.

Source