Ο τεχνικός του Stockport δεν μίλησε στο SkySports επειδή ο αποκωδικοποιητής του δεν άλλαξε

Ο προπονητής της Stockport, Gan im Ganon, δεν μίλησε στο SkySports για σχεδόν ένα χρόνο, επειδή ο αντικαταστάτης του δεν αντικαταστάθηκε.

Ο Jim my Ganon είδε το αγαπημένο του Στόκπορτ τη Δευτέρα το βράδυ (01/11) να δώσει τη δύναμή του εναντίον του Γουέστ Χαμ, αλλά απέτυχε να εκπλήξει, καθώς έμεινε εκτός του FA Cup.

Στη Βρετανία, ωστόσο, θυμήθηκαν μια καταπληκτική ιστορία στην οποία ο 52χρονος προπονητής έπαιξε στον τρίτο γύρο του FA Cup.

Ο Gannon είναι, πρωτίστως, το «παιδί» του Στόκπορτ. Δέκα χρόνια στην ομάδα ως παίκτης, από το 1990 έως το 2000 – 383 αγώνες, 52 γκολ – τρεις όροι ως προπονητής (2005-2009, 2011-2013 – 2016 έως σήμερα).

Κατά τη διάρκεια της πρώτης θητείας του, αυτός ο φοβερός άντρας οδήγησε την κομητεία, ιδιαίτερα το 2008, σε ένα πλέι οφ.

Έτσι, ο Liam Dickinson, ένας παίκτης αυτής της ομάδας, είπε στο podcast “Μόλις είχα δοκιμάσει”. “Μετά την επιτυχία μας εκείνη τη χρονιά, θα μπορούσαμε να μιλήσουμε στο SkySports πολλές φορές. Ο Jim μου, ωστόσο, αρνήθηκε να πάρει συνέντευξη επειδή ο αποκωδικοποιητής του (Skybox) ήταν σπασμένος και κανείς δεν ήρθε να το διορθώσει ή να το αντικαταστήσει.

Με μια λέξη, δηλαδή Τζιμ η γκανόν μου απάτη – εκδίκηση για το γεγονός ότι κανείς δεν το έκανε για τον εαυτό του Skybox!

«Ορκίζομαι στη ζωή μου, ορκίζομαι στον Θεό, λέω την αλήθεια. Πιθανώς επίσης έχασε χρήματα για την απόρριψη του συλλόγουΟ Ντίκινσον συνέχισε, προσθέτοντας:Θυμάται ότι μας πήρε συνέντευξη όταν ήμασταν στα πλέι οφ, αλλά έπρεπε να το κάνει επειδή είχε συμβόλαιο. Σκέφτηκε ακόμη και ότι θα του δοθεί ένα νέο κουτί δώρου»!

Υποτίθεται ότι αυτό Ο Gan έδωσε στο Ganon μου 9 μήνες για να συμφωνήσω να μιλήσω στο SkySports.

Φυσικά, αυτή είναι μια άλλη «ανάγνωση». Χρειάστηκαν εννέα μήνες στον Sky για να αλλάξει τον αποκωδικοποιητή του

Πηγή: sport-fm.gr

Source