Ο Τζορτζ Κλούνεϊ μιλάει για το πώς έσωσε τον Μπραντ Πιτ από το «στοιχειωμένο σπίτι»

Εξηγώντας ότι πήγε στο «στοιχειωμένο σπίτι» με τους Brad Pitt, Matt Damon και Don Cheadle, ο George Clooney εξήγησε ότι μερικοί από αυτούς προσπάθησαν να μείνουν εκεί, αλλά απέτυχαν.

Τμήματα της μαγνητοσκόπησης του Ocean δώδεκα γυρίστηκαν στη βίλα του διάσημου ηθοποιού Clooney στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας. Ο Κλόνεϊ είπε ότι οι εν λόγω ηθοποιοί έμειναν στο σπίτι μαζί του, ενώ αυτές οι λήψεις γίνονταν, λέγοντας ότι υπήρχε ένα άδειο σπίτι στην απέναντι πλευρά της λίμνης και ένα βράδυ αυτός και ο φίλος του Τζιοβάνι δημιούργησαν μια ιστορία ότι ήταν πραγματικά στοιχειωμένο σπίτι.

Ο 59χρονος σταρ του Χόλιγουντ, ο οποίος είναι επίσης γνωστός για την παιχνιδιάρικη πλευρά του, δήλωσε ότι ο Τζιοβάνι είπε μια ιστορία όπου το άτομο που ζούσε σε αυτό το σπίτι σκότωσε ανθρώπους και τους πέταξε στη λίμνη και έπεισε σε όλους ότι το σπίτι ήταν αρκετά επικίνδυνο.

Σύμφωνα με την έκθεση του Insider, οι 4 από τους παίκτες των αστεριών πήδηξαν σε μια σκάλα στο πλάι του σκάφους περίπου στις 03:00 και διέσχισαν τη λίμνη. Ο Clooney συνέχισε τα λόγια του ως εξής:

Πήραμε τη σκάλα και ανεβήκαμε στο σπίτι. Το πρώτο πράγμα που είδαμε ήταν ένα άγαλμα ενός φιδιού που τρώει το κεφάλι μιας γυναίκας.

Αργότερα, ισχυρίστηκε ότι θα έδιναν 10 χιλιάδες δολάρια σε όσους μπορούσαν να περάσουν τη νύχτα στο σπίτι με κεριά, 6 σπίρτα και ένα μπουκάλι κρασί, και ότι ο Πιτ και ο Τσάντλ το δοκίμασαν ενώ αυτός και ο Ντάμον έφυγαν από το σπίτι, χρησιμοποίησε τις ακόλουθες δηλώσεις:

Καθόμασταν στη βάρκα στη μέση της λίμνης. Θα έπρεπε να είδαμε το κερί να περνάει μέσα από το παράθυρο. Το κερί πέρασε δύο ή τρία παράθυρα και πήραμε ένα τηλεφώνημα. «Γαμώτο, βγείτε από αυτό το σπίτι!» αυτοι ειπαν. Επιστρέψαμε και τους βγάλαμε.

Source