Ο Τορναρίτης παρέχει δώρα για παιδιά στις φυλακές (φωτογραφία-βίντεο)

Επίσκεψη κοινοβουλευτικού εκπροσώπου εξ ονόματος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Δημοκρατικών Συναγερμών Αιχμαλώτων για αποστολή δώρων σε παιδιά φυλακισμένων

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. ΕΔΩ Android για Android և ΕΔΩ για iOS

Ο Νίκος Τορναρίτης, μέλος του κοινοβουλίου, επισκέφθηκε τις κεντρικές φυλακές σήμερα εξ ονόματος της κοινοβουλευτικής ομάδας Δημοκρατικών Δημοκρατικών Συναγερμών για να δώσει δώρα στα παιδιά των κρατουμένων.

Ο κ. Τορναρίτης είπε τα ακόλουθα για την επίσκεψη:

“Είμαστε εδώ σήμερα, σε μια συμβολική, ταυτόχρονα ουσιαστική κίνηση, με ένα μήνυμα. Απολύτως κανένα παιδί δεν πρέπει να μείνει πίσω, απολύτως κανένα παιδί δεν πρέπει να είναι στο πλευρό τους, ειδικά κατά τη διάρκεια αυτών των διακοπών, αλλά και στις δύσκολες μέρες που περνά ολόκληρη η κοινωνία. Γι ‘αυτό είμαστε εδώ για να στείλουμε αυτό το μήνυμα, για να ευχαριστήσουμε τις φυλακές που μας καλωσόρισαν, οι οποίοι δέχτηκαν τα δώρα μας και προσφέρουν για να στείλουν τις επιθυμίες και την αγάπη μας από εδώ. “Ολόκληρος ο κοινοβουλευτικός πρόεδρος του μηνύματος υποστηρίζει αυτό το μήνυμα.”

Με τη σειρά της, τόνισε η διευθύντρια των φυλακών κα Άννα Αριστοτέλη.

“Πρώτα απ ‘όλα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Τορναρίτη, την κοινοβουλευτική ομάδα Δημοκρατικών Δημοκρατικών Συναγερμών, για την εξαιρετική πρωτοβουλία.

Επισκεφθείτε μας αυτό το χριστουγεννιάτικο առաջ Η προσφορά παρουσιάζει σε όλα τα παιδιά μας. Ειδικά αυτές τις μέρες, χρειάζονται περισσότερο από την οικογενειακή ζεστασιά.

Για τους φυλακισμένους ανθρώπους μου, θα ήθελα η κοινωνία να γίνει πιο ανθρώπινη απέναντί ​​τους το 2021, να τους δεχτεί χωρίς διακρίσεις, χωρίς στίγμα ».

https://www.youtube.com/watch?v=whF7OQJ5Syo:

Επίσκεψη κοινοβουλευτικού εκπροσώπου εκ μέρους της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Δημοκρατικών Συναγερμών Αιχμαλώτων για αποστολή δώρων σε παιδιά φυλακισμένων

Ο Νίκος Τορναρίτης, μέλος του Κοινοβουλίου, επισκέφθηκε τις κεντρικές φυλακές εξ ονόματος της Ομάδας Δημοκρατικών Συναγερμών σήμερα για να δώσει δώρα στα παιδιά των κρατουμένων.

Κύριος. Ο Θορναρίτης είπε τα ακόλουθα για την επίσκεψη.

“Είμαστε εδώ σήμερα, σε μια συμβολική, ταυτόχρονα ουσιαστική κίνηση, με ένα μήνυμα. Απολύτως κανένα παιδί δεν πρέπει να μείνει πίσω, απολύτως κανένα παιδί δεν πρέπει να είναι στο πλευρό τους, ειδικά κατά τη διάρκεια αυτών των διακοπών, αλλά και στις δύσκολες μέρες που περνά ολόκληρη η κοινωνία. Γι ‘αυτό είμαστε εδώ για να στείλουμε αυτό το μήνυμα, για να ευχαριστήσουμε τις φυλακές, που μας καλωσόρισαν, οι οποίοι δέχτηκαν τα δώρα μας και προσφέρουμε να στείλουμε τις επιθυμίες και την αγάπη μας από εδώ. “Όλη η κοινοβουλευτική ομάδα μηνυμάτων Μήνυμα Δημοκρατίας υποστηρίζει αυτό το μήνυμα.”

Με τη σειρά της, τόνισε η διευθύντρια των φυλακών κα Άννα Αριστοτέλη.

“Πρώτα απ ‘όλα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Tornaritis, την κοινοβουλευτική ομάδα Δημοκρατικών Συναγερμών, για την εξαιρετική πρωτοβουλία.

Επισκεφθείτε μας αυτά τα Χριστούγεννα և προσφέρετε δώρα σε όλα τα παιδιά μας. Ειδικά αυτές τις μέρες, χρειάζονται περισσότερο από την οικογενειακή ζεστασιά.

“Για τους φυλακισμένους υποστηρικτές μου, θα ήθελα η κοινωνία να γίνει πιο ανθρώπινη απέναντί ​​τους το 2021, να τους δεχτεί χωρίς διακρίσεις, χωρίς στίγμα.”

https://www.youtube.com/watch?v=whF7OQJ5Syo:

Source