Ο Τουρκοκύπριος Bulent Gardiyanoğl είναι ο συγγραφέας της λίστας «Μπεστ σέλερ» της Τουρκίας

“Το ευτυχισμένο είναι το κλειδί για την επίτευξη μιας υγιούς και επιτυχημένης ζωής είναι να ονειρευόμαστε το snooze …”, δήλωσε ο Τουρκοκύπριος συγγραφέας Bulent Gardiyanoğl του οποίου γράφτηκε «από τον εαυτό του Snooze Cancel» βιβλία με ρεκόρ πωλήσεις Breaking Into in Turkey Οι Bestsellers συμμετείχαν στη λίστα.

Το βιβλίο “προσωπική ανάπτυξη” του Gardiyanoğlu, που εκδόθηκε από το Destek Publishing, κατάφερε να πάρει τη θέση του στη λίστα “30 βιβλία με τις καλύτερες πωλήσεις” φέτος.

Η πρώτη έκδοση του βιβλίου περιέχει τις ακόλουθες δηλώσεις στο ενημερωτικό δελτίο:

Το κλειδί για μια ευτυχισμένη, υγιή, ειρηνική και επιτυχημένη ζωή δεν είναι να καθυστερήσει τα όνειρα …

Η ανθρώπινη ζωή είναι από μόνη της ένα θαύμα … Η σωστή χρήση του περιορισμένου χρόνου που ονομάζεται “ζωή” είναι το χρέος του λαιμού …

Αλλά πως?

Οι φόβοι, οι ανησυχίες, οι ανασφάλειες και οι βασικές πεποιθήσεις που θέτουν εμπόδια στη διανοητική, σωματική και πνευματική ανάπτυξη ενός ατόμου τίθενται στην παιδική ηλικία και καταφέρνει να συλλάβει τη διάρκεια ζωής ως έχει. Μέχρι το άτομο να συνειδητοποιήσει τα εμπόδια στην ανάπτυξή του και να αποφασίσει να τα ξεπεράσει.

Το θεϊκό σύστημα είναι ένα σύστημα που ανοίγει πόρτες και προσφέρει ευκαιρίες για την πραγματοποίηση της εξέλιξης. Έτσι αποφασίσατε να περπατήσετε μέσα από αυτές τις εμπνευσμένες πόρτες.

Η πιο αξιολύπητη λέξη που θα χτυπήσει στο θεϊκό σύστημα στο ταξίδι της ζωής είναι «Εύχομαι».

Δεν είναι δυνατόν για την εξέλιξη του ατόμου που λέει «Εύχομαι» να συμβεί. Επομένως, είναι πολύτιμο να προχωράτε πάντα συνειδητά, με αυτοπεποίθηση, συνειδητά και με θέληση.

«Μακάρι να είχα απαλλαγεί από την αυταπάτη, εκτός αν αποδειχθεί ότι όλα ήταν άδεια.

«Μακάρι να πίστευα ότι βοηθούσα και δεν εμπόδισα τους ανθρώπους να προχωρήσουν».

“Αν δεν είχα κρίνει τους ανθρώπους, αν δεν είχα κολλήσει με πράγματα, αποδεικνύεται ότι τίποτα δεν ήταν αυτό που φαινόταν.”

«Μακάρι να ήξερα την ομορφιά της παραγωγής πριν, εκτός αν η ζωή μου ήταν χάσιμο χρόνου».

“Μακάρι να μην είχα αφήσει τη σημερινή δουλειά για αύριο.”

«Μακάρι να ήξερα τη δύναμη της συγχώρεσης, την καταστροφή του θυμού».

Δυστυχώς, το κίνητρο για «αναβολή» βρίσκεται στη ρίζα όλων αυτών των λύπων. Αναβολή αγάπης, κατανόησης, ανάπτυξης, ανάπτυξης, ονείρων και εξέλιξης.

Το “Αναβολή” είναι ένα τέχνασμα.

Μην αφήσετε το χάος εκεί έξω να σας εξαπατήσει από την εξελικτική σας πορεία.

Αυτό το βιβλίο του Bülent Gardiyanoğlu είναι γεμάτο από μοναδικές πληροφορίες και προτάσεις για το πώς να ξεπεράσετε το τέχνασμα αναβολής …

Για να μην πω, εύχομαι αύριο:

Στην τελευταία σας αναπνοή, τι είδους βίντεο της ζωής σας θα θέλατε να περάσετε μπροστά στα μάτια σας;

Σταματήστε να καθυστερείτε!

Source