Ο τρίτος κρατούμενος στο κελί … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Ένα περιφερειακό δικαστήριο της Πάφου καταδίκασε έναν τρίτο ύποπτο, έναν 38χρονο άνδρα, σε πέντε ημέρες φυλάκισης σήμερα για φερόμενη διάπραξη κατηγορίας επίθεσης την περασμένη Τετάρτη. Δύο άλλοι άντρες, ηλικίας 27 և 39, βρίσκονται υπό κράτηση στην ίδια υπόθεση.

Η έρευνα της υπόθεσης ξεκίνησε νωρίς το πρωί της 14ης Απριλίου 2021, όταν η Αστυνομία έλαβε ειδικές πληροφορίες περίπου στις 1 το πρωί, έφυγε από τη σκηνή.

Η αστυνομία πήγε στη σκηνή αφού διέπραξε τα μέλη και οι εξετάσεις αποκάλυψαν ότι το άτομο που φέρεται να απήγαγε έναν 26χρονο κάτοικο της Πάφου. Το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε ο 26χρονος βρέθηκε επίσης στη σκηνή, η οποία τέθηκε υπό έλεγχο.

Περίπου στις 9.30 μ.μ. την ίδια ημέρα, ο 26χρονος επέστρεψε στο σημείο απαγωγής του, όπου βρέθηκε από την αστυνομία. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου έλαβε πρώτες βοήθειες.

Ο 26χρονος άνδρας έκανε κάποιους ισχυρισμούς στην αστυνομία, οι οποίοι ερευνούνται, ενώ οι αστυνομικές εξετάσεις στην περιοχή κατέθεσαν μάρτυρες σε τρία άτομα ηλικίας 27, 39 և 38, κατά των οποίων εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης.

Ο 27χρονος και ο 39χρονος συνελήφθησαν την Πέμπτη το βράδυ, 15 Απριλίου, και μεταφέρθηκαν στο Επαρχιακό Δικαστήριο της Πάφου το επόμενο πρωί, όπου παραδόθηκαν υπό κράτηση για έξι ημέρες κατόπιν αιτήματος της αστυνομίας.

Η αστυνομία συνέλαβε τον 38χρονο ύποπτο την Παρασκευή το απόγευμα, εναντίον του οποίου εκδόθηκε σήμερα πενταήμερη απόφαση κράτησης, επίσης για έρευνα της αστυνομίας.

Η ΤΑΕ Πάφος ερευνά την υπόθεση.

Source