Ο Τραμπ επέκτεινε την αναστολή των θεωρήσεων εργασίας και των μεταναστών στις 31 Μαρτίου

Σε γραπτή δήλωση, ο Τραμπ τόνισε ότι ο αντίκτυπος του Kovid-19 στις επιχειρηματικές περιοχές της χώρας συνεχίζεται.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ σημείωσε ότι οι περιορισμοί στην είσοδο των μεταναστών και των θεωρήσεων εργασίας που είχαν ανασταλεί μέχρι το τέλος του έτους λόγω της επιδημίας Kovid-19 παρατάθηκαν έως τις 31 Μαρτίου.

Ο Τραμπ είχε υπογράψει ένα νέο διάταγμα με το οποίο ανέστειλε την είσοδο των μεταναστών στη χώρα, που υπογράφηκε στις 22 Απριλίου, επέκτεινε το διάταγμα 60 ημερών μέχρι το τέλος του έτους και το επέκτεινε ώστε να συμπεριλάβει ορισμένους τύπους θεωρήσεων μη μεταναστών.

Με το διάταγμα που υπέγραψε ο Τραμπ, άτομα με “βίζα μεταναστών” δεν θα γίνονταν δεκτοί στις ΗΠΑ μέχρι το τέλος του 2020. Επιπλέον, ορισμένες θεωρήσεις που ανήκουν στην κατηγορία των «μη μεταναστευτικών θεωρήσεων» αλλά επιτρέπουν στους ιδιοκτήτες τους να εργαστούν καλύπτονται επίσης από το διάταγμα.

Οι αποφάσεις H-1B, H-2B, H-4, L-1 και ορισμένες J-1 στην κατηγορία “βίζα μη μεταναστών” καλύπτονται επίσης από το διάταγμα, ενώ το πρόγραμμα θεώρησης H-1B δίνει προτεραιότητα σε εκείνους με τους υψηλότερους μισθούς για τη θεώρηση.

πανό134

Source