Ο Τραμπ υπέγραψε τελικά το νομοσχέδιο για ενίσχυση της οικονομίας

Ο Τραμπ υπέγραψε τελικά το νομοσχέδιο για την τόνωση της οικονομίας. Αυξανόμενη πίεση στα μέλη του Κογκρέσου

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. ΕΔΩ Android για Android և ΕΔΩ για iOS

Υπό την πίεση τόσο των Δημοκρατικών όσο και των Ρεπουμπλικανών στο Κογκρέσο, ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ υπέγραψε τελικά ένα νομοσχέδιο την Κυριακή το βράδυ που θα δαπανήσει 900 δισεκατομμύρια δολάρια για τη στήριξη της οικονομίας που υποστηρίζεται από τις ΗΠΑ. νέα επιδημία κοραναϊού.

Ο απερχόμενος Πρόεδρος υπέγραψε επίσης το σχέδιο νόμου για τη χρηματοδότηση του Ομοσπονδιακού Κράτους, το οποίο εμποδίζει τον τερματισμό της δραστηριότητας των ομοσπονδιακών κρατικών τομέων, την εκλεγμένη απόσχιση. Ο Τραμπ πέρασε την Κυριακή παίζοντας γκολφ. Δεν εξήγησε γιατί άλλαξε γνώμη για το νομοσχέδιο. Λίγο πριν την υπογράψει, πήγε στο Twitter για να υποσχεθεί σύντομα “καλά νέα”.

Πηγή: KYPE

Ο Τραμπ υπέγραψε τελικά το νομοσχέδιο για την τόνωση της οικονομίας. Αυξανόμενη πίεση στα μέλη του Κογκρέσου

Υπό την πίεση τόσο των Δημοκρατικών όσο και των Ρεπουμπλικανών στο Κογκρέσο, ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ υπέγραψε τελικά ένα νομοσχέδιο την Κυριακή το βράδυ που θα κόστιζε την οικονομία των 900 δισεκατομμυρίων δολαρίων που υποστηρίζεται από τις ΗΠΑ. νέα επιδημία κοραναϊού.

Ο απερχόμενος πρόεδρος υπέγραψε επίσης νομοσχέδιο για την ομοσπονδιακή χρηματοδότηση, το οποίο αποτρέπει το κλείσιμο τμημάτων του ομοσπονδιακού κράτους, την επιλεγμένη απόσχιση. Ο Τραμπ πέρασε την Κυριακή παίζοντας γκολφ. Δεν εξήγησε γιατί άλλαξε γνώμη για το νομοσχέδιο. Λίγο πριν την υπογράψει, έγραψε στο Twitter, υπόσχεται σύντομα “καλά νέα”.

Πηγή: KYPE

Source