Ο Τραμπ υπογράφει πακέτο οικονομικής στήριξης Kovid-19

Διαφήμιση

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ (ΑΑ) – Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ υπέγραψε το πακέτο οικονομικής στήριξης για το νέο είδος εστίας κοροναϊού (Kovid-19).

Στις ειδήσεις ότι τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης βασίζονται σε πηγές κοντά στον Τραμπ, ο Τραμπ υπέγραψε ένα νομοσχέδιο ύψους 1,4 τρισεκατομμυρίων δολαρίων με το πακέτο οικονομικής στήριξης 900 δισεκατομμυρίων δολαρίων που εγκρίθηκε από το Κογκρέσο των ΗΠΑ.

Περιγράφοντας τη βοήθεια μετρητών ύψους 600 $ στο πακέτο στήριξης για το ξέσπασμα του Kovid-19, το οποίο του υποβλήθηκε για υπογραφή μετά την έγκριση του Κογκρέσου, ως «ντροπή», ο Τραμπ ζήτησε κάποιες αλλαγές, συμπεριλαμβανομένης της αύξησης αυτής της βοήθειας στα 2.000 $ και δεν υπέγραψε το πακέτο υποστήριξης.

Ρεπουμπλικανικά μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ απέρριψαν την προσπάθεια των Δημοκρατικών να αυξήσουν τα $ 600 σε μετρητά που περιλαμβάνονται στο πακέτο στήριξης για το ξέσπασμα του Kovid-19 σε 2.000 $, παρά την έκκληση του Τραμπ.

Η αποτυχία του Τραμπ να υπογράψει το τρέχον πακέτο προκάλεσε αντιδράσεις από πολλούς ανθρώπους, ειδικά τον Τζο Μπάιντεν, ο οποίος εξελέγη πρόεδρος των ΗΠΑ.

Μετά την υπογραφή του οικονομικού λογαριασμού, $ 600 άμεση βοήθεια σε μετρητά θα δοθεί σε εκείνους των οποίων το ετήσιο εισόδημα είναι 75 χιλιάδες δολάρια και κάτω το 2019.

Με το πακέτο βοήθειας, οι εβδομαδιαίοι μισθοί ανεργίας θα συνεχίσουν να καταβάλλονται, όσοι δεν μπορούν να πληρώσουν το ενοίκιο τους δεν θα απομακρυνθούν από τα σπίτια τους μέχρι τον Ιανουάριο του 2021 και θα υποστηριχθούν μικρές επιχειρήσεις, αεροπορικές εταιρείες και αγρότες.

Νομική προειδοποίηση:

Όλα τα δικαιώματα των δημοσιευμένων ειδήσεων, στηλών, φωτογραφιών, σειρών άρθρων και όλων των ειδών έργων ανήκουν στον Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş. Ακόμα και με την εμφάνιση της πηγής, ολόκληρη η εργασία δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς ειδική άδεια.

.Source