Ο τραυματισμός του Coutinho αξίζει το “Λίβερπουλ”.

Τους επόμενους τρεις έως πέντε μήνες, ο Philippe Coutinho θα βγει εκτός λόγω σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο. Αυτή η εξέλιξη δεν είναι μόνο αρνητική για τη Βαρκελώνη. Αλλά είναι για το Λίβερπουλ.

Ανταγωνιστικά, η “Μπαρτσελόνα” χάνει έναν παίκτη αξίας 120 + 40 εκατομμυρίων ευρώ – την πιο ακριβή μεταφορά στην ιστορία του συλλόγου. Όλοι περίμεναν τα βραζιλιάνικα OS να κάνουν τη διαφορά, αλλά τελικά δικαιολόγησε τα χρήματα που ξοδεύτηκαν σε αυτόν.

Μέχρι στιγμής, ο Coutinho έχει παίξει 90 φορές για την Barça. Είναι πολύ πιθανό ότι δεν θα παίξει ξανά με τον Blaugrana! Δεδομένου ότι έχει βγει για 4 ή 5 μήνες, είναι θέμα αν θα πετύχει στους τελευταίους αγώνες της σεζόν. Και μέχρι σήμερα, είναι απίθανο ο Coutinho να μείνει στο Camp Nou μετά το καλοκαίρι του 2021.

Αυτό έχει επίσης αρνητικό αντίκτυπο στην τσέπη του Λίβερπουλ. Η συμφωνία παραχώρησης του Coutinho ζήτησε μπόνους 20 εκατομμυρίων ευρώ, ακόμα κι αν ο Βραζιλιάνος έπαιξε 100 φορές με το πουκάμισο της Βαρκελώνης. Εάν ο Coutinho δεν φτάσει τα 100 παιχνίδια με την ομάδα του, το “Liverpool” θα χάσει αυτά τα 20 εκατομμύρια επιτεύγματα γκολ.

Επομένως, η ομάδα του Jürgen Klopp θα είναι αρκετά κατεστραμμένη

Τους επόμενους τρεις έως πέντε μήνες, ο Philippe Coutinho θα βγει εκτός λειτουργίας λόγω σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο. Αυτή η εξέλιξη δεν είναι μόνο αρνητική για τη Βαρκελώνη. Αλλά είναι για τη Λίβερπουλ.

Ανταγωνιστικά, η Μπαρτσελόνα χάνει έναν παίκτη που κόστισε 120 + 40 εκατομμύρια ευρώ և ήταν η πιο ακριβή μεταφορά στην ιστορία του συλλόγου. Όλοι περίμεναν τα βραζιλιάνικα OS να κάνουν τη διαφορά, αλλά τελικά δικαιολόγησε τα χρήματα που ξοδεύτηκαν σε αυτόν.

Μέχρι στιγμής, ο Coutinho έχει παίξει 90 φορές για την Barça. Είναι πολύ πιθανό ότι δεν θα παίξει ξανά με τον Blaugrana! Δεδομένου ότι έχει βγει για 4 ή 5 μήνες, είναι θέμα αν θα πετύχει στους τελευταίους αγώνες της σεζόν. Και μέχρι σήμερα, είναι απίθανο ο Coutinho να παραμείνει στο Camp Nou μετά το καλοκαίρι του 2021.

Αυτό έχει αρνητικό αντίκτυπο στο Λίβερπουλ. Τσέπη! Η συμφωνία παραχώρησης του Coutinho ζήτησε μπόνους 20 εκατομμυρίων ευρώ, ακόμα κι αν ο Βραζιλιάνος έπαιξε 100 φορές με το πουκάμισο της Βαρκελώνης. Εάν ο Coutinho δεν φτάσει τα 100 παιχνίδια με την ομάδα του, το “Liverpool” θα χάσει αυτά τα 20 εκατομμύρια επιτεύγματα γκολ.

Επομένως, η ομάδα του Jürgen Klopp θα είναι αρκετά κατεστραμμένη

Source