“Ο Τριαντάφυλος δημιουργούσε ένταση, ψέμα … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Έφυγε από τον St. Dominic και άρχισε να κάνει ανακαλύψεις για το τι δεν είχαν δείξει ποτέ οι κάμερες σε ένα reality show επιβίωσης …

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ celeb. Όλα τα νέα των διασημοτήτων με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Έζησε εντατικά στο St. Dominic για τρεις μήνες, έως ότου επέστρεψε πρόσφατα, μιλώντας ανοιχτά για την εμπειρία του στο Survivor 4. Σε μια από τις συνεντεύξεις, ο Γιώργος Βορ Κοψίδας μίλησε για αυτό που οι κάμερες δεν έδειξαν ποτέ, αλλά για τον αγώνα του με τον Τριαντάφυλλο …

Αρχικά καταφέρατε μια προσφορά. Γιατί;

Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί, γιατί δεν έχω ποτέ πειστική απάντηση. Έκανα πολλή αυτο-κριτική, για πρώτη φορά καθόμουν ακόμη και για να κατηγορήσω τον εαυτό μου για το γιατί συνέβη. Τη δεύτερη φορά που έτρεξα, κοιμήθηκα για δύο μέρες. Έτσι πήρα τα παιδιά και τους ρώτησα αν είχα κάνει κάτι λάθος ή έκανα κάτι κακό σε κανέναν. Οι απαντήσεις που έλαβα ήταν διασκεδαστικές, αλλά καμία δεν ήταν αρκετή. Εκεί συνειδητοποίησα ότι όλα αυτά έγιναν για άλλους λόγους: ζήλια, ανταγωνισμός ή συμπόνια. Πάντα ψήφισα με ανταγωνιστικά πρότυπα για χάρη της ομάδας. Και το πήγα. Ήμουν ο μόνος παίκτης που έτρεξε ως υποψήφιος για να δημιουργήσω την ατμόσφαιρα της ομάδας και οι υπόλοιποι, όταν ψηφίζουν, κοιτάζουν πώς να σώσουν τον εαυτό τους.

Αυτό οδήγησε τελικά στην έξοδο, ενώ άλλοι παίκτες με ισχυρές στρατηγικές παρέμειναν μέσα. Σκέφτηκες ότι πρέπει να κάνεις κάτι άλλο.

Μπήκα στο παιχνίδι με μεγάλη αθωότητα. Μου ζήτησαν να είμαι ο ίδιος στην παραγωγή μου, και αυτό έκανα. Ήμουν από την αρχή μέχρι το τέλος, έλεγα ακριβώς τα ίδια πράγματα μπροστά από την κάμερα և πίσω από την κάμερα :. Ως αποτέλεσμα, φαίνεται ότι ήταν λάθος, γιατί στο τέλος έφυγα από το παιχνίδι. Όταν είχα την ευκαιρία, θα το έκανα ξανά, γιατί προτιμούσα να δουλεύω με τη διαίσθηση και το ένστικτό μου. Για μένα, η νίκη στο Survivor δεν ήταν ο υψηλότερος στόχος. Πήγα εκεί για να παίξω, να το απολαύσω, να δω τα όρια και την αντοχή μου, να περάσω καλά. Δεν χρησιμοποίησα καμία στρατηγική, συμμετείχα στο παιχνίδι με αξιοπρέπεια, ακεραιότητα, ειλικρίνεια, δικαιοσύνη. Έτσι έφυγα με το κεφάλι ψηλά και περήφανο. Δεν έχω αποτροπή.

Η κόπωση από τα επιχειρήματα της περασμένης εβδομάδας οδήγησε σε αυτό που είπατε ότι ήταν εκτός παιχνιδιού;

Έχω επανειλημμένα ζητήσει συγγνώμη από το κοινό – will Θα το κάνω για παρεξήγηση ή μη σαφήνεια. Αλλά δεν απευθυνόμουν στο κοινό. Αυτό που είπα έχει μια σαφή σχέση με εμένα και τον Vard. Είπα ότι, στη στάση που φαίνεται στο παιχνίδι, υποστηρίζω κάποιες ειδικές αξίες. Ήμουν αληθινός, ειλικρινής, ειλικρινής, ενωμένος, ολόκληρος, ενώ από τον Τριαντάφυλλο, ειδικά πρόσφατα, είδα και άλλα πράγματα. Κουτσομπολεόταν συνεχώς, δημιούργησε ένταση, το χειρότερο απ ‘όλα, είπε ψέματα, κοιτάζοντας τα μάτια όταν όλοι γνωρίζαμε την αλήθεια. Απλώς δεν εγγράφηκε στην κάμερα. Και οι άνθρωποι προτίμησαν να δουν τι εννοούσε ο Τριαντάφυλλος, և ήταν απόλυτα σεβαστός և πήγα σπίτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

Source