Ο υπουργός Ακάρ και οι διοικητές επιστρέφουν στην αλλαγή συνόρων του Αζερμπαϊτζάν

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Χουλούσι Ακάρ και η γραμμή διοίκησης των Τουρκικών Ένοπλων Δυνάμεων (TSK) συναντήθηκαν με τον Μεχμέτικ, ο οποίος εργάζεται στη συνοριακή γραμμή. Ο Ακάρ είπε: «Καθώς οι τρομοκράτες συνεχίζουν την ύπαρξή τους στο βόρειο τμήμα του Ιράκ και της Συρίας, η ασφάλεια των συνόρων και του λαού μας υπάρχει σε κίνδυνο και απειλή. Είμαστε αποφασισμένοι να τερματίσουμε την τρομοκρατία».

Ο Υπουργός Άκαρ επέστρεψε στην πατρίδα του μετά τις επαφές του με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατηγού Γιασάρ Γκιούλερ και τους διοικητές δυνάμεων στο Αζερμπαϊτζάν. Ο Akar και οι διοικητές, που πήγαν κατευθείαν στη γραμμή των συνόρων, πραγματοποίησαν εξετάσεις και επιθεωρήσεις στην 6η Διοίκηση Μηχανικού Τμήματος Πεζικού. Οι διοικητές του Akar και της TAF, οι οποίοι πραγματοποίησαν συνάντηση με τους διοικητές των μονάδων στις περιοχές λειτουργίας στο Κεντρικό Κέντρο Διοίκησης της inıldıroba, έλαβαν ενημέρωση και έδωσαν οδηγίες στο κέντρο επιχειρήσεων. Απευθυνόμενος στο προσωπικό εδώ, ο Akar συγχαίρει τον Mehmetçi για την επιτυχία, τη θυσία και τον ηρωισμό που επιδείχθηκε για ένα χρόνο.

Εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι θα επιτύχουμε την ίδια επιτυχία το επόμενο έτος, συνεργαζόμενοι στην ενότητα και την αλληλεγγύη, ο υπουργός Akar είπε, «Η χώρα μας έχει υψηλές προσδοκίες από τις Ένοπλες Δυνάμεις του ευγενούς έθνους μας. “Θα συνεχίσουμε με την αυξανόμενη αποφασιστικότητα στο βόρειο τμήμα του Ιράκ, το Αζερμπαϊτζάν, το Κοσσυφοπέδιο, τη Βοσνία, το Αφγανιστάν, την Κύπρο, την Ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο”.

Επαναλαμβάνοντας ότι το TAF έδειξε μεγάλο ηρωισμό στην ξηρά, τη θάλασσα και τον αέρα, ο υπουργός Akar είπε:

“Συνεχίζουμε το έργο μας με την ίδια αποφασιστικότητα και αποφασιστικότητα και συνεχίζουμε το έργο μας με αποφασιστικότητα και αποφασιστικότητα να προστατεύσουμε όχι μόνο τα δικαιώματα του ευγενούς έθνους μας, αλλά και τα δικαιώματα και τους νόμους όλων των φιλικών και αδελφικών χωρών, συμπεριλαμβανομένων των αδερφών μας του Αζερμπαϊτζάν και της Λιβύης, των καταπιεσμένων και των θυμάτων. Αυτό που συμβαίνει στο βόρειο τμήμα της Συρίας είναι προφανές. Έχουμε σπάσει αυτόν τον τρομοκρατικό διάδρομο με τις επιχειρήσεις που διεξήχθησαν. Δεν επιτρέψαμε κάτι τέτοιο. Εάν ήταν, θα αντιμετωπίζαμε πολύ διαφορετικά προβλήματα στο τέλος. Δεν το επιτρέψαμε. “

Τονίζοντας ότι ο αγώνας των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων είναι με τους τρομοκράτες, ο Άκαρ επεσήμανε ότι ορισμένοι απατεώνες και προδότες προσπαθούν να εκτρέψουν τον αγώνα των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων εναντίον τρομοκρατών με ψεύτικες και ψευδείς ειδήσεις. Ο Akar είπε, “Έχουμε μόνο έναν στόχο, τρομοκράτες. Ακριβώς όπως το DAESH δεν εκπροσωπεί μουσουλμάνους, το PKK / YPG δεν μπορεί να εκπροσωπήσει τους Κουρδούς αδελφούς μας με κανέναν τρόπο.”

Λέγοντας “Είναι καθήκον μας να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των συνόρων μας”, συνέχισε ο υπουργός Akar ως εξής:

“Αυτό που κάνουμε είναι να διασφαλίσουμε την ασφάλεια του ευγενούς έθνους μας, να αποτρέψουμε τους τρομοκράτες να μείνουν εδώ. Δεν θα τους επιτρέψουμε. Επειδή όσο επιβιώνουν στο βόρειο τμήμα του Ιράκ και της Συρίας, η ασφάλεια των συνόρων και του λαού μας εκεί κινδυνεύει και απειλείται. Είμαστε αποφασισμένοι να τερματίσουμε την τρομοκρατία. Θα σώσουμε το ευγενές μας έθνος. Ο αγώνας μας θα συνεχιστεί έως ότου εξουδετερωθεί ο τελευταίος τρομοκράτης ».

Δηλώνοντας ότι οι μάρτυρες και οι βετεράνοι έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο στην επιτυχία που επιτεύχθηκε, ο Akar ευχήθηκε το έλεος του Θεού στους μάρτυρες και τη θεραπεία στους βετεράνους.

“Η κατάστασή μας στον αγώνα κατά του ιού της κορώνας είναι μπροστά από τις ένοπλες δυνάμεις άλλων χωρών”

Αναφέροντας τη σημασία της εφαρμογής της καταπολέμησης του ιού της κορώνας, λαμβάνοντας αυστηρά και σκληρά μέτρα με τρόπο που δεν παρεμβαίνει στις δραστηριότητες, ο Akar είπε:

“Τα μέτρα που ελήφθησαν υπό τον συντονισμό του Κέντρου Καταπολέμησης του Κοραναϊού (KOMMER), το οποίο έχουμε θεσπίσει στο Υπουργείο μας, μας έδωσαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε τις δραστηριότητές μας στις Ένοπλες Δυνάμεις μας χωρίς κανένα πρόβλημα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φίλους μου για αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω. Η επιτυχία της Τουρκίας σε αυτό το θέμα σε ένα ξεχωριστό σημείο στον κόσμο. Επιπλέον, είμαστε Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις, επίσης, είναι μπροστά από τις άλλες ένοπλες δυνάμεις του κόσμου στον αγώνα για αυτό το ζήτημα. Korona η κατάστασή μας στον αγώνα κατά του ιού στο μέλλον των ενόπλων δυνάμεων άλλων χωρών. Αυτή η επιτυχία, οι φίλοι μας, η χώρα γενικά Κερδίστηκε χάρη στον αποφασιστικό σχεδιασμό και εφαρμογή των μέτρων που έχουν λάβει σύμφωνα με τις οδηγίες. “

Συναυλία για τον Mehmetçik, έναν από τους καλλιτέχνες

Ο Akar και οι διοικητές, που ήρθαν μαζί με το προσωπικό της καφετέριας, γιόρτασαν τη νέα χρονιά του Mehmetçi. Οι καλλιτέχνες Azerin, Esat Kabaklı, Serkan Çağrı και Elif Buse Doğan, που ήρθαν μετά από πρόσκληση του Υπουργού Akar, έδωσαν μια μίνι συναυλία. Οι στρατιώτες, που συνόδευαν τα έργα ερμηνευμένα από τους καλλιτέχνες από κοινού, είχαν ευχάριστες στιγμές στη συναυλία. Στο τέλος της συναυλίας, οι καλλιτέχνες γιόρτασαν τα νέα χρόνια του προσωπικού του στρατού TSK και του Αζερμπαϊτζάν και τους ευχήθηκαν επιτυχημένες αποστολές. – ΑΓΚΥΡΑ

Ο υπουργός Ακάρ και οι διοικητές επιστρέφουν στην αλλαγή συνόρων του Αζερμπαϊτζάν

Ο υπουργός Ακάρ και οι διοικητές επιστρέφουν στην αλλαγή συνόρων του Αζερμπαϊτζάν

Ο υπουργός Akar και οι διοικητές επιστρέφουν στην αλλαγή συνόρων του Αζερμπαϊτζάν

Source