Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Χουλούσι Ακάρ ξεκάθαρο μήνυμα: Θα θεωρηθούν ως νόμιμοι στόχοι

Σπάζοντας ειδήσεις … Υπουργός Εθνικής Άμυνας Χουλούσι Ακάρ, “Ο δολοφόνος Χάφταρ και οι υποστηρικτές του πρέπει να γνωρίζουν ότι θα θεωρηθούν ως νόμιμος στόχος παντού σε οποιαδήποτε προσπάθεια επίθεσης τουρκικών στοιχείων. Για να βρεθεί μια πραγματική λύση στο νησί, οι Έλληνες θα πρέπει να εγκαταλείψουν τη χαλασμένη και πεισματάρης στάση τους και την τουρκική παρουσία. πρέπει να αποδεχτούν “είπε.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Χούλουσι Ακάρ, πραξικόπημα Χάφτερ εναντίον της Τουρκίας και τα λόγια των Ενόπλων Δυνάμεων, “Αυτός ο εγκληματίας πολέμου, ο δολοφόνος, ο Χαφτάρ και οι υποστηρικτές του πρέπει να γνωρίζουν ότι σε κάθε προσπάθεια επίθεσης των τουρκικών στοιχείων, τα στοιχεία του δολοφόνου Χαφτάρ θα θεωρούνται παντού νόμιμοι στόχοι. Μετά από μια τέτοια κίνηση, δεν μπορούν να βρουν μέρος για να ξεφύγουν. Επομένως, όλοι πρέπει να συγκεντρώσουν το μυαλό τους.” είπε.

Ο Άκαρ συναντήθηκε με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατηγό Γιασάρ Γκιούλερ και με τους διοικητές δυνάμεων Μεχμέττσικ, ο οποίος ήταν υπεύθυνος στη Λιβύη, όπου πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη.

Ο Akar και οι διοικητές, που επισκέφτηκαν τη Λιβυκή Ομάδα Εργασίας, έτρωγαν δείπνο με το προσωπικό του τροχόσπιτου. Απευθυνόμενος στο προσωπικό μετά το γεύμα, ο Akar δήλωσε ότι οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις περνούν μια πολυάσχολη περίοδο.

“Ο Mehmetçik έχει εκπληρώσει μέχρι τώρα όλα τα καθήκοντα που του έχουν ανατεθεί χωρίς κανένα ατύχημα ή πρόβλημα.” Είπε ο Ακάρ, τα δικαιώματα της Τουρκίας, η συνάφεια των δραστηριοτήτων τους για την προστασία των συμφερόντων και δήλωσε ότι συνέχισαν με αποφασιστικότητα.

Τα ακάρεα, που κατέχουν 83 εκατομμύρια της ασφάλειας των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων στη Λιβύη, το Αζερμπαϊτζάν και για να συμβάλουν στην ασφάλεια μιας φιλικής και αδελφικής χώρας, όπως η Κύπρος, επίσης, εκφράζει τις εκπομπές του Show Show, η πολιτική ενότητα της χώρας, συμπεριλαμβανομένων των γειτονικών περιοχών της Τουρκίας και της γης τόνισε ότι σέβεται την ακεραιότητα.

Τα ακάρεα που δηλώνουν ότι 500 χρόνια κοινής ιστορίας και πολιτιστικών δεσμών μεταξύ της Τουρκίας και της Λιβύης, σε μια εποχή που όλοι βρίσκονται μακριά, η εντολή του πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν υπενθύμισε ότι η συνεργασία της Τουρκίας με τη Λιβύη.

Τονίζοντας ότι η κυβέρνηση εθνικής συναίνεσης είναι η νόμιμη κυβέρνηση της Λιβύης που αναγνωρίζεται από τον ΟΗΕ, Akar, “Το κύριο πρόβλημα στη Λιβύη είναι η ομάδα Haftar και οι υποστηρικτές της, το πρόβλημα πηγάζει από εδώ.” μίλησε.

Ο Akar επεσήμανε ότι οι σφαγές που πραγματοποίησε ο Putchist Hafter αποκαλύφθηκαν για άλλη μια φορά με 21 μαζικούς τάφους που βρέθηκαν στο Tarhuna, “Δυστυχώς, ο κόσμος συνεχίζει να παραμένει σιωπηλός εναντίον τους, αλλά πιστεύουμε ότι η κυβέρνηση της εθνικής συναίνεσης δεν θα αφήσει αυτό το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Επομένως, πιστεύουμε ότι η έρευνα στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο θα συνεχιστεί και θα γίνει η απαραίτητη έρευνα και θα λογοδοτηθούν”. χρησιμοποίησε τις εκφράσεις.

Δηλώνοντας ότι οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις πραγματοποίησαν στρατιωτική εκπαίδευση, συνεργασία και συμβουλευτικές δραστηριότητες στο πλαίσιο της συμφωνίας που συνήφθη στη Λιβύη, ο Akar είπε ότι περίπου 3 χιλιάδες Λίβυοι εκπαιδεύτηκαν ως αποτέλεσμα των μελετών.

Εφιστώντας την προσοχή στην εμφάνιση ορισμένων χωρών μετά την έναρξη της πολιτικής διαδικασίας, ο Akar είπε, “Έγκαιρη εξάλειψη των μη, με τον δικό τους ρόλο, αρπαγής λεοπαρδάλεων, προσπαθούν να κάνουν μια θέση για τον εαυτό τους. Πρέπει να το παραβλέψουμε αυτό. Πάντα ήμασταν η Τουρκία Λιβύη Λιβύη, λένε, κινούμαστε αυτή την κατανόηση.” είπε.

Ο Akar, ο οποίος εξέφρασε επίσης την κριτική του για την Επιχείρηση Irene, “Ξεκίνησαν μια επιχείρηση χωρίς συντονισμό και συνεργασία με τη νόμιμη κυβέρνηση της Λιβύης και χωρίς μια σαφή και σαφή απόφαση του ΟΗΕ για αυτό το ζήτημα. Πρόκειται για μια μεροληπτική, μεροληπτική επιχείρηση με αμφισβητήσιμη νομιμότητα. Επομένως, δεν είναι δυνατόν να το αποδεχτούμε.” μίλησε.

Δηλώνοντας ότι η Κυβέρνηση Εθνικής Συναίνεσης υποστηρίζει πολιτικές λύσεις, ο Akar είπε:

“Το Χάφταρ, το πιόνι των συνωμοτών πραξικοπήματος και των ξένων εταίρων, το παιχνίδι των άλλων, ήρθε στην περιοχή στο πλαίσιο διμερών συμφωνιών και την πρόσκληση της νόμιμης κυβέρνησης εθνικής συναίνεσης που αναγνωρίστηκε από τον ΟΗΕ, και άρχισε να φαίνεται σε αυταπάτες που στοχεύουν άμεσα τους Τούρκους στρατιώτες και τα στοιχεία της TAF, οι οποίοι παρείχαν συνεργασία στρατιωτικής εκπαίδευσης, βοήθεια και συμβουλευτική υποστήριξη. Επειδή μπλοκαρίστηκε, παραμένει πολύ κουρασμένος για να βγει από το σπίτι, ο ίδιος μπήκε να κάνει κάτι για χάρη των στοιχείων της TAF στις αυταπάτες της περιοχής στόχου. Στη Λιβύη δολοφονήθηκε από το πραξικόπημα Haft στους καταπιεσμένους και η κραυγή βοήθησε τα θύματα που όχι μόνο δίνουν θετική απάντηση στην Τουρκία, θέλουν να ξεχάσουν ότι οι διώξεις και οι σκληροί να παραμείνουν σιωπηλοί Κάνουν κάθε είδους διαφωνία για να καλύψουν τη δική τους σκληρότητα και σφαγές. Πρόκειται για μάταιες προσπάθειες, δεν είναι δυνατόν να φτάσουν οπουδήποτε. Αυτός ο λεγόμενος στρατάρχος δεν είναι στρατεύτης αγοράζοντας μια στολή από την αγορά ή φορώντας τις τάξεις που έχετε λάβει. Πρόκειται για θέμα εκπαίδευσης, εμπειρίας, καρδιάς, καρπού. δώσε τα χρήματά σου και φύγε Το Yip δεν μπορεί να είναι στρατάρχη. Αυτός ο ανίκανος ανίκανος κάνει το καλύτερό του για να θέσει συνομιλίες, ομιλίες, πολιτικές λύσεις σε αδιέξοδο για λογαριασμό κάποιου και να καλύψει τις δικές του σφαγές, δολοφονίες και εγκλήματα.

Υπογραμμίζοντας ότι ο Χαφτάρ ήταν υπεύθυνος για το αίμα που ρέει στη Λιβύη, ο Άκαρ είπε:

“Αυτός ο εγκληματίας πολέμου, ο δολοφόνος, ο Χαφτάρ και οι υποστηρικτές του πρέπει να γνωρίζουν ότι σε οποιαδήποτε προσπάθεια επίθεσης των τουρκικών στοιχείων, τα στοιχεία του δολοφόνου Χαφτάρ θα θεωρούνται παντού νόμιμοι στόχοι. Αυτό το θυμούνται. Μετά από μια τέτοια κίνηση, δεν μπορούν να βρουν μέρος για να ξεφύγουν. Επομένως, όλοι πρέπει να συγκεντρώσουν το μυαλό τους. Εχει εδραιωθεί εκεχειρία, οι πολιτικές διαπραγματεύσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο αυτής της εκεχειρίας. Μια λύση προσπαθεί να βρεθεί με αυτές τις πολιτικές διαπραγματεύσεις. Επομένως, το ζήτημα εδώ είναι να συμβάλει στην εξεύρεση αυτής της πολιτικής λύσης για όλους. Οποιαδήποτε άλλη δράση πρέπει να ληφθεί εκτός από αυτήν. Ενότητα, ενότητα και ενότητα της Λιβύης προς τους Λιβύους. είναι απαραίτητο να ανήκει. “

Επισημαίνοντας τη σημασία των προσπαθειών των μερών προς αυτήν την κατεύθυνση, Akar, “Αν αυτά δεν είναι κατανοητά, γνωρίζουμε ότι ο ήρωας, ο αλτρουιστής, του οποίου η ιστορία είναι γεμάτη δόξα και τιμή, και αν δεν έχει καταλάβει τη δύναμη του TSK μέχρι σήμερα, ξέρουμε πώς να το εξηγήσουμε με άλλο τρόπο και μέθοδο. είπε.

Η Τουρκία επανέλαβε ότι δικαιολογείται στην περίπτωση των αδελφών Λιβύης Akar “Ας το γνωρίζουμε όλοι, έχουμε καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε την ενότητα και την ακεραιότητα της Λιβύης από την κυβέρνηση εθνικής συναίνεσης καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια, θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, δεν θα επιστρέψουμε από εδώ.” μίλησε.

“ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΨΗΛΑ ΚΑΛΗ”

Το Τουρκικό Αιγαίο και η Ανατολική Μεσόγειος στο πλαίσιο σχέσεων καλής γειτονίας με όλα τα προβλήματα στην Κύπρο, βάσει του διεθνούς δικαίου, μια έκφραση που είναι υγρή σε μια προσπάθεια εξεύρεσης πολιτικών λύσεων, “Είμαστε εξαιρετικά καλοπροαίρετοι σε αυτό το θέμα.” είπε.

Μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας στο πλαίσιο διερευνητικών μέτρων και μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης και στον διαχωρισμό υγρών θυμίζει συνομιλίες στα κεντρικά γραφεία του ΝΑΤΟ, είπε:

“Η Τουρκία είναι η τρίτη από αυτές” ναι, ας συναντηθούμε “, λέει. Η ειρήνη μας παραμένει το χέρι όλου του αέρα που επεκτείνουμε ειλικρινά για μια λύση. Αλλά δυστυχώς επιμένει να δει ένα τρίτο μέρος, να κρατάει το χέρι. Η μόνη προσδοκία μας από τον φακό τρίτου μέρους μας, η κοινή λογική, είναι λογική και λογική. Δυστυχώς, όμως, δεν μπορούμε να το βρούμε πάντα. Οι Έλληνες γείτονές μας, που εκμεταλλεύονται την κατάσταση με κάθε ευκαιρία, πηγαίνουν σε εξαιρετικά προκλητικούς, προκλητικούς, προκλητικούς, κλιμακωτούς τρόπους και μεθόδους. Είμαστε ανοιχτοί σε διάλογο, ανοιχτές σε ειρηνικές μεθόδους, σεβαστές στο διεθνές δίκαιο και στα προηγούμενα αιτήματά μας στο πλαίσιο των συμφωνιών. τρόπο που είναι άρρωστοι. Έφερε επίσης τη συνήθεια. λόγω των προκλήσεων της Ελλάδας με τις προσπάθειες και τις επιδόσεις της Τουρκίας είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη. Το προσωπικό του TSK και οι φίλοι διοικητές με σύνεση, αξιοπρέπεια, υπομονή μέχρι στιγμής για να διατηρηθούν για τον καλό γείτονα έδειξαν κάθε προσπάθεια, συνεχίζουν να δείχνουν “

Δηλώνοντας ότι αυτά τα λάθη, παράλογες και παράλογες πρακτικές της Ελλάδας έχουν αρχίσει να βλέπουν οι λογικοί Έλληνες, Akar, “Δεν μπορούν να καταλάβουν τη διαφυγή της Ελλάδας από τις συνομιλίες, αλλά οι άνθρωποι στην κορυφή δεν μπορούν να συναντηθούν επειδή γνωρίζουν τα γεγονότα και δεν έχουν κανένα πρόσωπο να συναντηθούν”. είπε.

Ο Akar θυμήθηκε τα νέα για την κακή οικονομία της Ελλάδας και είπε:

“Μια ξέφρενη μόδα έχει ξεκινήσει με το κόστος της μείωσης των μισθών και των μισθών του ελληνικού λαού. Δεν θα αρκεί να αγοράζετε πλοία, αεροπλάνα, υποβρύχια όπως θέλετε. Τι θα συμβεί στον αγαπητό Έλληνα λαό. Δυστυχώς, η λανθασμένη πολιτική να καταστρέψει τις ζωές και την ευημερία των ανθρώπων φέρνοντας ακόμη περισσότερο βάρος στην ήδη προβληματική οικονομία. Ο Έλληνας γείτονάς μας το επιδιώκει. Προσπαθούν να συνεχίσουν αυτόν τον εξοπλισμό, ο οποίος είναι εντελώς αντίθετος τόσο σε στρατιωτικά όσο και σε οικονομικά γεγονότα. “

“Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΗΠΑ”

Κύπρος, τονίζοντας ότι είναι εθνικό ζήτημα για την Τουρκία Akar “Η προσέγγισή μας είναι πολύ ξεκάθαρη. Είμαστε σήμερα στην ίδια θέση με την Κύπρο το 1974”. είπε.

Επισημαίνοντας τη σημασία μιας πραγματικής λύσης στο νησί, Akar, “Για να βρεθεί μια πραγματική λύση στο νησί το συντομότερο δυνατό, οι Έλληνες πρέπει να εγκαταλείψουν τη χαλασμένη και πεισματάρης στάση τους και να αποδεχθούν την τουρκική παρουσία. Αγνοούν τους Τούρκους στο νησί. Δεν είναι δυνατόν να το αποδεχτούμε. Δεν είναι δυνατόν να προχωρήσουμε υπό αυτές τις συνθήκες. πρέπει να δει. “ μίλησε.

Το Αιγαίο και η Μεσόγειος στην Τουρκία και οποιοδήποτε έργο υπογραμμίζει ότι δεν υπάρχει πιθανότητα επιβίωσης των ακάρεων δεν είναι η ΤΔΒΚ “Εμείς, ως εγγυητές, θα χρησιμοποιήσουμε όλες τις ευθύνες και τα δικαιώματά μας. Κανείς δεν πρέπει να αμφιβάλλει για αυτό. Είμαστε αποφασισμένοι, αποφασισμένοι και ικανοί να προστατεύσουμε τα δικαιώματα, τα συμφέροντα και τα συμφέροντά μας στην μπλε πατρίδα μας, συμπεριλαμβανομένης της Κύπρου. ” είπε. Ο Akar, που θυμήθηκε τους μάρτυρες και τους βετεράνους με ευγνωμοσύνη, γιόρτασε επίσης τη νέα χρονιά του Mehmetçi.

Μετά την ομιλία, οι καλλιτέχνες Esat Kabaklı, Serkan Çağrı και Elif Buse Doğan έδωσαν συναυλία. Ο Mehmetçik συνόδευσε τα λαϊκά τραγούδια.

Source