Ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος Νίκος Χριστοδουλίδης παρευρίσκεται στο «Φόρουμ Φιλίας»

Η εφημερίδα Haravgi και άλλες εφημερίδες έδωσαν ευρεία κάλυψη στις δηλώσεις του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Χριστοδουλίδη σε αυτό το πλαίσιο.

Σύμφωνα με τις ειδήσεις, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος έκανε κοινή δήλωση με τους ομολόγους του στη μελέτη «Φόρουμ Φιλίας» στην Αθήνα, στην οποία παρακολούθησαν οι υπουργοί Εξωτερικών της Ελλάδας, της Νότιας Κύπρου, της Αιγύπτου, της Γαλλίας, της Σαουδικής Αραβίας, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και Το Μπαχρέιν, δήλωσε ότι το όραμα των ομάδων που εγγυώνται τη σταθερότητα και την ευημερία στην περιοχή Ενώ μιλάει για την αναγκαιότητα να το πάρει, ήθελε να επιλυθούν οι διαφορές βάσει του διεθνούς δικαίου.

Ο Χριστοδουλίδης είπε ότι στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι να ενισχύσει τις συνθήκες ασφάλειας, ειρήνης και σταθερότητας με μια θετική προσέγγιση, χωρίς περιορισμούς.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Φιλελεύθερος, ο Χριστοδουλίδης ανέφερε επίσης τα θέματα που συζητήθηκαν στην πολυμερή συνάντηση και δήλωσε ότι η κοινή πεποίθηση όλων των ενδιαφερομένων είναι ότι τα προβλήματα και οι συνθήκες αστάθειας μπορούν να επιλυθούν μόνο μέσω της συνεργασίας.

.Source