Ο υπουργός Εξωτερικών της ΤΔΒΚ Ertuğruloğlu επισκέφθηκε το Anıtkabir

Διαφήμιση

ΑΓΚΥΡΑ (AA) – Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου (ΤΔΒΚ) Tahsin Ertuğruloğlu, επισκέφθηκε το Μαυσωλείο.

Ο Ertuğruloğlu ήρθε χθες το βράδυ στην Άγκυρα ως επίσημος καλεσμένος του Υπουργού Εξωτερικών Mevlüt Çavuşoğlu.

Καλωσορίστηκε από τις αρχές στο αεροδρόμιο Esenboğa, ο Ertuğruloğlu επισκέφτηκε για πρώτη φορά σήμερα το Anıtkabir και υπέγραψε το ειδικό βιβλίο του Anıtkabir.

Ο υπουργός Ertuğruloğlu έγραψε στο σημειωματάριο:

“Μεγάλο Ατατούρκ, ανεξαρτησία και αγώνας ελευθερίας που υπήρξε παράδειγμα σε όλα τα έθνη, ακόμη και ο αρχηγός ενός μεγάλου απελευθερωτικού αγώνα, το μεγάλο τουρκικό έθνος από την ιστορία της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας, το τουρκικό έθνος έκπληξε τον ηγέτη μας που ίδρυσε τη Δημοκρατία της Τουρκίας από την αιχμαλωσία.

Η Πατρίδα έχει δώσει την ελευθερία του και τον αγώνα για ύπαρξη με την υποστήριξη της Τουρκίας, έγραψε την επική ανεξαρτησία του Τουρκοκυπριακού λαού. Έχει καθιερώσει τη δική του κατάσταση υπό το φως των αρχών και των επαναστάσεων σας. Ο ιερός αγώνας των Κυπρίων Τούρκων για το δικαίωμα να ζει με αξιοπρέπεια και ανθρωπότητα συνεχίζεται σήμερα σε διαφορετικά μέτωπα. Καθώς εορτάζουμε τους αγίους μάρτυρες μας που θυσίασαν τη ζωή τους για τον ένδοξο αγώνα μας στο παρελθόν με ευγνωμοσύνη και έλεος, υποκύπτουμε με σεβασμό μπροστά στις αναμνήσεις των αγίων. ειρήνη στη Βόρεια Κύπρο ως Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών σήμερα για να διατηρήσουμε ζωντανή τις σκοτεινές μέρες όπου είμαστε τα βήματα της νέας γενιάς, η ευημερία του λαού μας και η εργασία για την ευτυχία, η συνεχής βελτίωση των σχέσεών μας με την Τουρκία, η κυριαρχία του τουρκοκυπρίων, η ελευθερία, ξέρω τα αμυντικά καθήκοντα με ασφάλεια και τιμή Εκφράζω με υπερηφάνεια. Βρίσκεστε στην πνευματική σας παρουσία με αυτά τα συναισθήματα και σκέψεις, εκ μέρους του τουρκοκυπριακού λαού που είναι αποφασισμένοι και αποφασισμένοι να ακολουθήσουν το μονοπάτι της ελευθερίας που φωτίζεται από τις αρχές και τις επαναστάσεις σας, σας εκφράζω τον βαθύτατο σεβασμό μου σε εσάς.

Μετά τη συνάντηση του Ertuğruloğlu με τον Çavuşoğlu, οι δύο αναμένεται να πραγματοποιήσουν κοινή συνέντευξη τύπου.

Νομική προειδοποίηση:

Όλα τα δικαιώματα των δημοσιευμένων ειδήσεων, στηλών, φωτογραφιών, σειρών άρθρων και όλων των ειδών έργων ανήκουν στον Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş. Ακόμα και αν εμφανίζεται η πηγή, ολόκληρη η εργασία δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς ειδική άδεια.

.Source