Ο Υπουργός Εξωτερικών του Νεπάλ θα επισκεφθεί την Ινδία στα μέσα Ιανουαρίου για διμερείς συνομιλίες »TechnoCodex

Νέο Δελχί: Ο υπουργός Εξωτερικών του Νεπάλ Pradeep Gyawali σχεδιάζει ταξίδι στο Δελχί στα μέσα Ιανουαρίου για να ενισχύσει τη συνεργασία μεταξύ τομέων και να διατηρήσει τη συνέχεια των δεσμών μέσω επαφών υψηλού επιπέδου παρά την κρίση στο Κατμαντού.

Η Ινδία ήταν πρόθυμη να συνεργαστεί με την κυβέρνηση στο Κατμαντού για να ξεκινήσει εν αναμονή αναπτυξιακών έργων και έργων υποδομής παρά τις εσωτερικές διαμάχες εντός του κυβερνώντος Κομμουνιστικού Κόμματος του Νεπάλ. Αυτό υπογραμμίστηκε κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του υπουργού Εξωτερικών Χαρς Σρίνγκλα στο Κατμαντού τον Νοέμβριο, όταν χαρακτήρισε την Ινδία ως «τον σημαντικότερο φίλο και αναπτυξιακό εταίρο του Νεπάλ»

Ο Gyawali θα είναι η πρώτη επίσκεψη υψηλού επιπέδου στο Δελχί από το Κατμαντού σε διάστημα ενός έτους και θα ηγηθεί της αντιπροσωπείας στην έκτη συνεδρίαση της Μικτής Επιτροπής Νεπάλ-Ινδίας. Οι δεσμοί που άγγιξαν ένα χαμηλό στη σειρά του χάρτη θερμάνθηκαν μετά από επισκέψεις ανώτερων αξιωματούχων και αρχηγού του στρατού. Οι παρατηρητές του Νεπάλ εδώ πιστεύουν ότι ο Oli, ένας έξυπνος πολιτικός, θα μπορέσει να ξεπεράσει αυτήν την κρίση.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΝΕΑ GOOGLE

Πηγή

Source