Ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Yellen προώθησε τη φορολογική μεταρρύθμιση των εταιρειών σε περιβαλλοντικούς οργανισμούς.

Η υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Janet Yellen συναντήθηκε με περιβαλλοντικούς οργανισμούς σχετικά με τη φορολογική μεταρρύθμιση των εταιρειών.

Ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Yellen συζητά την εταιρική φορολογική μεταρρύθμιση με περιβαλλοντικούς οργανισμούς

Η υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Janet Yellen συναντήθηκε με περιβαλλοντικούς οργανισμούς για να συζητήσουν τρόπους να επωφεληθούν από το εταιρικό φορολογικό σύστημα για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής.

Σε μια δήλωση του Υπουργείου Οικονομικών, αναφέρθηκε ότι ο Γιέλν και ο Υφυπουργός Ουαλ Adeyemo συζητούσαν τη φορολογική μεταρρύθμιση των εταιρειών με περιβαλλοντικούς οργανισμούς. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, δηλώθηκε ότι συζητήθηκαν οι τρόποι να επωφεληθούν από το εταιρικό φορολογικό σύστημα για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής και δηλώθηκε ότι ο Yellen τόνισε τη σημασία της χρήσης όλων των εργαλείων που έχουν στη διάθεσή τους, συμπεριλαμβανομένου του φορολογικού νόμου, με τον καθαρό στόχο μηδενικών εκπομπών.

Στη δήλωση, ο Yellen είπε ότι με το νέο φορολογικό σχέδιο, άρχισαν οι επιδοτήσεις που χρονολογούνται από τις αρχές του 1900 και η άποψη της βιομηχανίας ορυκτών καυσίμων άρχισε να εκσυγχρονίζεται υποστηρίζοντας τη μετάβαση στις ενεργειακές τεχνολογίες αυτού του αιώνα.

Άλλες ειδήσεις ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

.Source