Ο υπουργός που διατηρεί ζωντανό το πνεύμα του Έσεβιτ | Νουράι Μπαμπακάν

Όσον αφορά την εξωτερική πολιτική, όταν υπάρχουν τουλάχιστον μερικοί πρώην διπλωμάτες στα κόμματα, οι δημοσιονομικές διαπραγματεύσεις του Υπουργείου Εξωτερικών αποτελούν τη σκηνή ευχάριστων και ποιοτικών συζητήσεων.

Ο Υπουργός Εξωτερικών ακούει κριτική για την αντιπολίτευση Mevlut Cavusoglu, Η εξωτερική πολιτική της Τουρκίας ανταποκρίθηκε στα ασταθή ευρήματα. Çavuşoğlu, ειδικά Κύπρος Μιλώντας για την πολιτική του, «Καθώς κάνουμε όλα αυτά τα βήματα, το λέω ειλικρινά. Ενεργούμε με το πνεύμα του 1974. Πέθαμε Έσεβιτ“Ενεργούμε με το πνεύμα”, είπε. Αυτή η ανάρτηση τράβηξε την προσοχή όλων.

Ο υπουργός που κρατάει την ψυχή του Έσεβιτ ζωντανή

Ο Çavuşoğlu δεν παραμελήθηκε να στείλει χαιρετισμούς στο δικό του πολιτικό υπόβαθρο και στους εταίρους της συμμαχίας, «Είμαστε πεθαμένοι. Necmettin Erbakanστην ψυχή του αποθανόντος εμείς Alparslan TurkesΠροσπάθησε να επιτύχει ισορροπία λέγοντας, “Ενεργούμε με το πνεύμα”.

Φυσικά, Κόμμα AK, CHP και MHP έλαβε χειροκροτήματα από τη σειρά τους.

class = “cf”>

Στην ομιλία του Çavuşoğlu ΑΠΟ και ABD Οι δηλώσεις του σχετικά με την Κυπριακή πολιτική υποστηρίζονταν γενικά, όχι το τμήμα για τις σχέσεις μαζί του. Τα λόγια του υπουργού, ειδικά για τον Ecevit, βρήκαν διαφορετική θέση στο κοινοβούλιο από την πολιτική του κόμματος AK που αποδίδεται στο CHP σε κάθε ευκαιρία.

Αυτή η ομιλία, λίγες μέρες πριν από αυτόν, Αναπληρωτής Πρόεδρος της Ομάδας AK Cahit Ozkanέφεραν στο μυαλό τα λόγια του.

Ενώ ο Özkan επέκρινε την τρέχουσα διοίκηση της CHP, δοξάστηκε την περίοδο Baykal και είπε:Θυσία στον Ντενίζ Μπαϊκάλ, θυσίαΕπέστησε την προσοχή με τα λόγια του.

Αυτή η ενδιαφέρουσα επικάλυψη έδειξε επίσης ότι όταν αλλάζει η προοπτική, αυτό που γίνεται σωστά μπορεί να εκτιμηθεί.

ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΦΥΛΛΟ, ΕΓΙΝΕ

ΟΛΗ η διακοπή ηλεκτρικής ενέργειας ξαφνικά θα είχε ως αποτέλεσμα χάος στην Τουρκία, δοκιμάστηκε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και είχε φοβισμένες στιγμές. «Η γάτα μπήκε στον μετασχηματιστή«Η δήλωση δεν μπορούσε να πείσει κανέναν, χρόνια αργότερα έγινε δεκτή ως συνωμοσία. Τώρα, ένα τέτοιο πρόβλημα βρίσκεται ξανά στην ημερήσια διάταξη λόγω του σεισμού.

Μπουλέντ ΣάριογλουΣύμφωνα με όσα αναφέρεται από Επιτροπή Έρευνας για Σεισμούς TBMMσυζήτησε τη δυνατότητα σαμποτάζ από εσωτερική ή εξωτερική παρέμβαση στο εθνικό δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας. Αναπληρωτής του Κόμματος IYI του Samsun Μπέντρι Γιασάρ“Η Τουρκία είχε επίσης πνιγεί στο παρελθόν σκοτάδι σε μια στιγμή. “Αυτό το περιστατικό το 2015 ήταν ένα περιστατικό άλλο από μια γάτα που εισήλθε στον μετασχηματιστή”, μοιράστηκε τις ανησυχίες του. Οι νομοθέτες ήθελαν να δοκιμάσουν την αξιοπιστία του συστήματος μιλώντας για πειρατεία λογισμικού, χάκερ.

Γενικός Διευθυντής της Τουρκίας Electricity Transmission Co. (TEIAS) Επικοινωνήστε με τον ΟρχάνΤο 2015, εκτός από την Τουρκία, ο Van είπε ότι ολόκληρο το σύστημα καταρρέει, σαμποτάρει τις ανησυχίες τους, απάντησε: “Τώρα δεν είναι το ερώτημα. Και συγκεκριμένα; Μας SCADA (Κεντρικός έλεγχος εποπτείας και απόκτηση δεδομένων) Έχουμε χειριστεί την ασφάλεια στο σύστημά μας φυσικά. Έτσι, όσον αφορά τον έλεγχο, το αποσυνδέσαμε φυσικά. δεν είναι πλέον συνδεδεμένο. Πέρα από αυτό, κάναμε ένα πρωτόκολλο με την Προεδρία Άμυνας. Θα ξεκινήσουμε την εθνική SCADA. ΑΣΕΛΣΑΝ θα κάνει. Θα αφήσουμε επίσης το τρέχον σύστημα εντελώς. “

class = “cf”>

Φυσικά, αυτό που είπε το πεζοδρόμιο ήρθε στους βουλευτές λίγο τεχνικό. “Λοιπόν, χρησιμοποιούμε ένα σύστημα που δεν είναι ανοιχτό σε απομακρυσμένη παρέμβαση;” Αυτοί ρώτησαν. Το πεζοδρόμιο είπε, «Ναι, ακριβώς. Τραβήξαμε το βύσμα τώρα. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο μέτρο από αυτό, γιατί δεν υπάρχει σύνδεση. Μόνο μπορούμε να παρέμβουμε », είπε.

Τώρα που προετοιμάζεται ένα τοπικό σύστημα ασφαλείας, φαίνεται ότι εξακολουθεί να φοβάται την παρέμβαση. Επιπλέον, είναι πάντα δυνατό να εισαχθεί μια νέα τεχνολογία που σπάει τη νέα τεχνολογία ασφάλειας. Φαίνεται ότι πρέπει να είμαστε συνεχώς σε αυτό το θέμα.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕΤΟΧΗΣ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Οι φετινές διαπραγματεύσεις για τον προϋπολογισμό γνώρισαν τις προσπάθειες των πολιτικών να προσελκύσουν την προσοχή με ενδιαφέροντες τρόπους. Υπήρχαν πολύχρωμες στιγμές. Δεν θα διαγραφεί από αναμνήσεις, έγιναν προσομοιώσεις Οι ομιλίες ήταν διακοσμημένες με παραδείγματα από τον κόσμο της λογοτεχνίας, παροιμίες και παραμύθια.

Ειδικότερα, οι νομοθέτες της αντιπολίτευσης χρησιμοποίησαν τις ιστορίες του παρελθόντος, μύθους, ενώ επέκριναν την εξουσία μέσω της εμπλοκής και της μεταφοράς.

class = “cf”>

ΕλπίδαΣύμφωνα με τη συλλογή περισσότερων Καλό πάρτυ οι εκπρόσωποί τους κατέφυγαν σε αυτήν τη διαδρομή. Αντιπρόεδρος της Ομάδας Κόμματος IYI Yavuz AğıralioğluΕίπε την ιστορία του νταδάς από τον Ερζουρούμ για να στείλει έναν «ένοχο κλέφτη». Παραπονέθηκε ότι ταύτισε την ιστορία του με τους ντάντας, του οποίου τα αντικείμενα κλέβονταν κάθε φορά που πήγαινε στο λουτρό, αλλά δεν μπορούσε να πει στους λουόμενους το πρόβλημά του και ότι αυτό που είπε δεν ελήφθη υπόψη.

Βουλευτής του IYI Party από την Isparta Aylin Cesur, αναφερόμενος στη σημασία του να είμαστε δίκαιοι, «του λιονταριού, του λύκου και της αλεπούς«Είπε την ιστορία του. Έδωσε παραδείγματα στον βασιλιά του δάσους από την ιστορία της πονηρής αλεπούς που προτιμούσε να κρατήσει την καρδιά του παρά να πει την αλήθεια.

Αναπληρωτής του Κόμματος IYI του Samsun Ερχάν Ούστα αν Μπεκρί ΜουσταφάΕίπε στη γνωστή ιστορία της Γενικής Συνέλευσης. Ο Μπέκρυ Μουσταφά, ο οποίος δεν μπορούσε να συναντήσει τον αγαπημένο του και μεθυσμένος διαρκώς, έπρεπε να ενεργήσει ως ιμάμης επειδή δεν υπήρχε κανένας, “το κράτος στον οποίο έχει έρθει ο κόσμοςΠαρατίθεται ως παράδειγμα.

Είναι θέμα ικανότητας να ασκούν κριτική και να εκφράζουν τα προβλήματά τους με εξαιρετικές αναφορές στην πολιτική.

.Source