Ο υπουργός Σελτσούκ έσπασε γρήγορα στο σπίτι του βετεράνου της Κύπρου «Ρέσατ Μπάμπα»

Ο Υπουργός Οικογένειας, Εργασίας και Κοινωνικών Υπηρεσιών, Selçuk, ήταν ο προσκεκλημένος του σπιτιού των Βετεράνων της Κύπρου, ο οποίος έζησε στην Άγκυρα και γνωστός ως Reşat Baba, στο 4ο iftar του Ραμαζανιού. Η οικογένεια Çolak καλωσόρισε τον υπουργό Selçuk με το σημείωμα «Καλώς ήλθατε στο σπίτι του Γκάζι» που κρέμεται στην πόρτα. Το παλαιότερο μουσείο σπιτιών της Τουρκίας που μετέτρεψε τους Βετεράνους της Κύπρου Colak, ο υπουργός Selcuk κοίταξε γύρω από το σπίτι.

Ο Βετεράνος Colak της Κύπρου δήλωσε ότι η ιδέα της έκθεσης σχεδόν 300 υλικών που αποτελούνται από μετάλλια, πλάκες και μοντέλα στο σπίτι του δημιουργήθηκε μετά την υποδοχή που δόθηκε στην τιμή των βετεράνων από το Υπουργείο Οικογένειας, Εργασίας και Κοινωνικών Υπηρεσιών τα τελευταία χρόνια.

Έχοντας συνομιλήσει για λίγο, ο υπουργός Selçuk είχε ένα iftar με τον Gazi Çolak και τη σύζυγό του Süheyla Çolak. Ο υπουργός Selçuk είχε τσάι και κουβέντα με το ζευγάρι Çolak μετά το iftar. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, ο Γκάζι Σολάκ είπε ότι οι συγγενείς του τον ονόμασαν «Ρέσατ Μπάμπα».

Ο Γκάζι Σολάκ, ο οποίος είπε τις αναμνήσεις του σχετικά με την Κυπριακή Ειρηνευτική Επιχείρηση στον Υπουργό Σελτσούκ που βιώνει τον ενθουσιασμό της πρώτης ημέρας, έδειξε τις φωτογραφίες του. Το ζευγάρι Çolak δήλωσε ότι είναι πολύ χαρούμενοι που μοιράζονται το ίδιο τραπέζι με τον υπουργό Selçuk στο iftar.

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ SELÇUK ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Ο υπουργός Σελτσούκ επισκέφτηκε το πατρικό σπίτι του αρχηγού του πεζικού καπετάνιου Μπουράκ Κοσκούν, ο οποίος μαρτύρησε στο βόρειο Ιράκ μετά από ένα iftar με την οικογένεια Çolak. Ο Selçuk ενδιαφερόταν στενά για τη μητέρα του μάρτυρα Gülten Coşkun, τον πατέρα του μάρτυρα Gülbay Coşkun και την αδελφή του μάρτυρα, Burcu Coşkun.

Οι επισκέψεις, συνοδευόμενες από τους συγγενείς των μαρτύρων και γενικός διευθυντής των βετεράνων Selim Çelenk, ολοκληρώθηκαν με προσευχές στις ψυχές των μαρτύρων μας.

Κατεβάστε την εφαρμογή NTV, ενημερωθείτε για τις εξελίξεις

Source