Ο Υπουργός Υγείας ανακοινώνει τον πίνακα κοραναϊού στις 30 Δεκεμβρίου την τελευταία στιγμή! Αριθμός περιπτώσεων κορώνας τελευταίας στιγμής

Οι πολίτες είναι περίεργοι για την τελευταία εικόνα του coronavirus. Ο καθημερινός πίνακας Turkey Coronavirus, “is covid19.saglik.gov.t” κοινοποιήθηκε από τη διεύθυνση. Σύμφωνα με τα τρέχοντα δεδομένα, πραγματοποιήθηκαν 180 χιλιάδες 892 τεστ Kovid-19 τις τελευταίες 24 ώρες, 15 χιλιάδες 197 άτομα θετικά, 257 άτομα πέθαναν. Εδώ είναι τα τελευταία νέα για τον ιό της κορώνας …

30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΟΡΩΝΑΒΙΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ;

Ο υπουργός Υγείας Fahrettin Koca θα ανακοινώσει τον πίνακα κοροναϊών στις 30 Δεκεμβρίου μετά τις 19:00.

29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΟΡΩΝΑΒΙΟΥ

Ο σύζυγος του υπουργού Υγείας Φαχρετίν, 29 Δεκεμβρίου, ανακοίνωσε την ανακοίνωση για την Ημέρα του Κοροναϊού της Τουρκίας. Ο υπουργός Κόκα είπε σε δήλωση.

“Έχουμε εντοπίσει 2.783 νέους ασθενείς σήμερα. Η μείωση του αριθμού των ενεργών περιπτώσεων συνεχίζεται. Παρόλο που ο ρυθμός μείωσης επιβραδύνεται, ο αριθμός των σοβαρών ασθενών συνεχίζει να μειώνεται. Οι περιορισμοί δίνουν αποτελέσματα. Πρέπει να ακολουθήσουμε τα μέτρα υπομονετικά μέχρι να λάβουμε αποτελέσματα από το εμβόλιο.” είπε.

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Τις τελευταίες 24 ώρες, ο αριθμός των 22 χιλιάδων 203 ατόμων που ανακτήθηκαν με το τέλος της θεραπείας / καραντίνας Kovid-19 αυξήθηκε σε 2 εκατομμύρια 37 χιλιάδες 433. Ο συνολικός αριθμός των εξετάσεων έφτασε τα 23 εκατομμύρια 958 χιλιάδες 818, ο αριθμός των περιπτώσεων ήταν 2 εκατομμύρια 162 χιλιάδες 775, ο αριθμός των θανάτων ήταν 20 χιλιάδες 135, ο αριθμός των σοβαρών ασθενών ήταν 4.000 251.

Σύμφωνα με εβδομαδιαία στοιχεία, αυτή την εβδομάδα, το ποσοστό πνευμονίας στους ασθενείς είναι 3,8 τοις εκατό, το ποσοστό πληρότητας κρεβατιού είναι 49,1 τοις εκατό, το ποσοστό πληρότητας εντατικής θεραπείας ενηλίκων είναι 68,1 τοις εκατό, το ποσοστό πληρότητας του αναπνευστήρα είναι 36,2 τοις εκατό, ο μέσος χρόνος ανίχνευσης επαφής είναι 9 ώρες και ο ρυθμός ακτινοβολίας. 99,9 τοις εκατό.

Ο υπουργός Υγείας Fahrettin Koca μοιράστηκε τα ακόλουθα για καθημερινά δεδομένα από τον λογαριασμό του στο Twitter:

“Έχουμε εντοπίσει 2.000 816 νέους ασθενείς σήμερα. Ο αριθμός των ενεργών περιπτώσεων συνεχίζει να μειώνεται. Η πλήρης συμμόρφωση με τις προφυλάξεις και τους περιορισμούς είναι απαραίτητη προκειμένου να διατηρηθούν τα οφέλη που έχουμε επιτύχει και να καταπολεμήσουμε την επιδημία. Θα το ξεπεράσουμε μαζί.”

Στην ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο Twitter, ο Koca δήλωσε ότι δεν θα υπάρξει επιτακτική πρακτική για τους πολίτες στο πρόγραμμα εμβολιασμού που θα πραγματοποιηθούν κατά του νέου τύπου κοροναϊού (Kovid-19).

ΝΕΑ CORONAVIRUS ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Ο αριθμός των νέων τύπων περιπτώσεων κοροναϊού (Kovid-19) παγκοσμίως έχει ξεπεράσει τα 81 εκατομμύρια 364 χιλιάδες, ο αριθμός εκείνων που πέθαναν στην επιδημία ξεπέρασε τα 1 εκατομμύριο 776 χιλιάδες και ο αριθμός εκείνων που ανέκαμψαν ξεπέρασε τα 57 εκατομμύρια 484 χιλιάδες.
Ο αριθμός των υποθέσεων ξεπέρασε τα 19 εκατομμύρια 589 χιλιάδες στις ΗΠΑ, 10 εκατομμύρια 224 χιλιάδες στην Ινδία, 7 εκατομμύρια 486 χιλιάδες στη Βραζιλία και 3 εκατομμύρια 78 χιλιάδες στη Ρωσία.

Ο υφυπουργός Υγείας των ΗΠΑ Brett Giroir ανακοίνωσε ότι το μεταλλαγμένο στέλεχος Kovid-19 μπορεί επίσης να είναι στις ΗΠΑ.

Ο αριθμός των ανθρώπων που πέθαναν στη Γερμανία λόγω της επιδημίας ξεπέρασε τις 30 χιλιάδες. Σύμφωνα με τη δήλωση του Ινστιτούτου Robert Koch, το οποίο διεξάγει μελέτες στον τομέα των μολυσματικών ασθενειών, 348 άτομα πέθαναν τις τελευταίες 24 ώρες λόγω του ιού και η συνολική απώλεια ζωής αυξήθηκε σε 30 χιλιάδες 126.

Μετά την έγκριση του εμβολίου κατά του Kovid-19 στο Βέλγιο, έγιναν τα πρώτα εμβόλια.

Το ταχέως διαδεδομένο στέλεχος του Kovid-19 βρέθηκε στη Φινλανδία και τη Νορβηγία.

Ο αγώνας Έβερτον-Μάντσεστερ Σίτι, που προγραμματίζεται να παίξει σήμερα στην Αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, αναβλήθηκε λόγω των υποθέσεων Kovid-19 στην ομάδα των φιλοξενούμενων.

Ο υπουργός Υγείας της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου Ali Pilli, ένα τμήμα της χώρας από την Τουρκία Kovid-19 που καθορίζει το εμβόλιο, αυτό το εμβόλιο είπε ότι αναμένουν να φτάσουν στην ΤΔΒΚ εντός 10 ημερών.

Στη Σερβία απαγορεύονται οι εορτασμοί της Πρωτοχρονιάς, ενώ καφετέριες και εστιατόρια θα είναι ανοιχτά μέχρι τις 18:00 τοπική ώρα στις 31 Δεκεμβρίου και την 1η Ιανουαρίου.

Μπορείτε να δείτε επίσης

Source