Ο υπουργός Υγείας Πίλι επισκέφθηκε το κέντρο εμβολιασμού που τέθηκε σε λειτουργία από την NTM

πανό99

Σύμφωνα με τη γραπτή δήλωση του δήμου, ο υπουργός Pilli και ο Πρόεδρος του NTM Harmancı εξέτασαν το κέντρο όπου συνεργάστηκαν οι νοσοκόμες με το Τμήμα Δημόσιας Υγείας του NTM, οι γιατροί και το προσωπικό του Υπουργείου Υγείας συνεργάστηκαν, και άτομα ηλικίας άνω των 65 ετών εμβολιάστηκαν .
Ο υπουργός Πίλι, ο οποίος εξέτασε τις δύο ξεχωριστές αίθουσες αναμονής, την αίθουσα ηχογραφήσεων, την αίθουσα εμβολιασμού και τον χώρο ανάπαυσης / παρακολούθησης στο κέντρο εμβολιασμού, δήλωσε ότι έλαβε τις απόψεις των πολιτών και εξέφρασε την ικανοποίησή του για το κέντρο και ευχαρίστησε τον Harmancı .

HARMANCI: “ΣΥΝΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΓΡΗΓΟΡΟ, ΑΣΦΑΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΙ”
Ο Πρόεδρος της NTM Mehmet Harmancı μετέφερε στον Υπουργό Pilli την οργανωτική δομή και λειτουργία, και δήλωσε ότι οι εμβολιασμοί των μελών άνω των 65 ετών συνεχίζονται με γρήγορο και ασφαλή και προγραμματισμένο τρόπο μέχρι τώρα.

πανό134

Δηλώνοντας ότι είναι ευτυχείς να συνεργαστούν με το Υπουργείο Υγείας για τη δημόσια υγεία, ο Πρόεδρος Harmancı τόνισε ότι το κέντρο εμβολίων θα συνεχίσει να παρέχει την καλύτερη υπηρεσία εάν το υπουργείο συνεχίσει να λαμβάνει μέτρα για την προμήθεια και τον προγραμματισμό εμβολίων.


Ημερομηνία ενημέρωσης: 09 Φεβρουαρίου 2021, 14:34

Source