Ο υπουργός Υγείας της ΤΔΒΚ Ali Pilli απολύθηκε

Διαφήμιση

ΛΕΥΚΩΣΙΑ (AA) – Ο Πρωθυπουργός της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου (ΤΔΒΚ) Ersan Saner απέλυσε τον Υπουργό Υγείας Ali Pilli και τον αντικατέστησε με τον Υπουργό Δημοσίων Έργων και Μεταφορών Ünal Üstel.

Σύμφωνα με τη γραπτή δήλωση της Διεύθυνσης Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του Πρωθυπουργού, ο Πρωθυπουργός Σανέρ έκανε μια αλλαγή στο υπουργικό συμβούλιο.

Ο Σάνερ απέλυσε τον Υπουργό Υγείας Πίλι και ανέθεσε στη θέση του τον Υπουργό Δημοσίων Έργων και Μεταφορών, Üstel.

Ο αναπληρωτής του Εθνικού Κόμματος Ενότητας (UBP), Επίσημος Canaltay διορίστηκε ως Υπουργός Δημοσίων Έργων και Μεταφορών, που αδειάστηκε από τον Άστελ.

Ο Πρόεδρος της ΤΔΒΚ Έρσιν Τατάρ ενέκρινε την απόφαση για αλλαγή υπουργικού συμβουλίου

Ο πρωθυπουργός Σανέρ είπε, “Ο κ. Αλί Πίλι έχει προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στον λαό μας ως Υπουργό Υγείας για σχεδόν 20 μήνες. Τον ευχαριστώ για άλλη μια φορά για τις υπηρεσίες του. Η πανδημία, η οποία επηρέασε ολόκληρο τον κόσμο για περίπου ένα χρόνο, είχε σημαντικό αντίκτυπο στη ζωή στη χώρα μας. Θεώρησα σκόπιμο να αλλάξω το υπουργικό συμβούλιο καθώς νόμιζα ότι θα ήταν επωφελές τόσο για τον κ. Pilli όσο και για τη χώρα μας. ” χρησιμοποίησε τις εκφράσεις.

Εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι ο Üstel, ο οποίος έχει υπηρετήσει τους ανθρώπους της ΤΔΒΚ ως εργαζόμενος στον τομέα της υγείας και υπουργός, θα εκπληρώσει επίσης με επιτυχία το νέο του καθήκον, ο Saner σημείωσε ότι ο Canaltay θα είναι επίσης επιτυχής στο Υπουργείο Δημοσίων Έργων και Μεταφορών με την εμπειρία του.

– “Στόχος μας είναι να ξεπεράσουμε την επιδημία όσο το δυνατόν συντομότερα”

Ο Saner είπε, “Όπως ανέφερα πάντα, στόχος μας είναι να διατηρήσουμε το κράτος μας ζωντανό και να δοξάζεται, να ξεπεράσει την επιδημία το συντομότερο δυνατό και να φέρει τη χώρα μας στο επίπεδο της οικονομικής ανάπτυξης που της αξίζει, το συντομότερο δυνατό. οι προσπάθειές μας και οι δράσεις μας στοχεύουν σε αυτό. βρήκε την αξιολόγηση.

Νομική προειδοποίηση:

Όλα τα δικαιώματα των δημοσιευμένων ειδήσεων, στηλών, φωτογραφιών, σειρών άρθρων και όλων των ειδών έργων ανήκουν στον Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş. Ακόμη και με την εμφάνιση της πηγής, ολόκληρη η εργασία δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς ειδική άδεια.

.Source