Ο Υπουργός Arıklı υπέβαλε αίτημα συμμετοχής στους αγώνες Ισλαμικής Αλληλεγγύης – BRTK

Τα παιχνίδια Ισλαμικής Αλληλεγγύης θα διεξαχθούν τον Σεπτέμβριο.

Ο αναπληρωτής πρωθυπουργός Οικονομίας και Ενέργειας Υπουργός Ερχάν Αρλί, διοργάνωσε μια ευρεία αθλητική οργάνωση, την Ισλαμική Αλληλεγγύη με το Παιχνίδι 4 χρόνια, η «Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου» βρέθηκε να έχει ζήτηση από το υπουργείο Νεολαίας και Αθλητισμού της Τουρκίας προς το katılabilinil.

Ο αναπληρωτής πρωθυπουργός Erhan Arıklı, Υπουργός Οικονομίας και Ενέργειας, δήλωσε ότι εάν γίνει αποδεκτή αυτή η αίτηση, που αποστέλλεται με επίσημη επιστολή, θα πραγματοποιηθεί στην Κόνια τον Σεπτέμβριο και χρόνια αργότερα, θα λάβουμε μέρος σε έναν “διεθνή οργανισμό” όπου οι αθλητές της χώρας μας μπορούν να αγωνιστούν σε πολλά καταστήματα.

Ο Arıklı οι υπουργοί του από 56 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Τουρκίας 20 Η περιγραφή του αθλητισμού του οργανισμού υπογράμμισε ότι αναμένεται να συμβεί με τη συμμετοχή σχεδόν τριών χιλιάδων αθλητών. Οι υπουργοί Arıklı “η πλευρά αυτής της οργάνωσης πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Τουρκία το 1980”, είπε.

Ο Arıklı υπενθύμισε ότι εκπροσωπήθηκαν με το όνομα του τουρκοκυπριακού ομοσπονδιακού κράτους στις πρώτες ισλαμικές χώρες αθλητικούς αγώνες, αθλητισμό, ποδόσφαιρο, πάλη, τένις, βόλεϊ και υποκαταστήματα, και ότι τους απονεμήθηκε μετάλλιο πάλης και αθλητισμού σε αυτόν τον οργανισμό πραγματοποιήθηκε στη Σμύρνη.

Source